Vrijblijvend advies?

Het maximale

Elk bedrijf wil het maximale uit zijn productieproces en mensen halen. Alleen de vraag is: Waar begin je en wat zijn de veranderprocessen die er doorgevoerd moeten worden?

DPS Producten – Onprove

DPS Producten-Onprove

Naast de invoering van ons softwaresysteem en de implementatie van het nieuwe systeem bij uw werknemers, biedt Onprove u een aantal ondersteunende producten die de productie-optimalisatie binnen uw bedrijf sterk ondersteunen.

DPS Vision systemen

Om de kwaliteit van uw producten zo nauwlettend mogelijk in de gaten te houden, maken wij gebruik van zogenaamde ‘visionsystemen’. Via het visionsysteem kan de computer een snel en vakkundig oordeel geven over de kwaliteit van de producten. Door de snelheid van de controller, bespaart u tijd en daarmee geld, waardoor uw processen nog meer worden geoptimaliseerd.

DPS Toegepaste doseerinstallatie

Met de doseertool van Onprove optimaliseert u uw doseerinstallatie. Deze eenvoudig te integreren DPS module doseert de vulstoffen nauwkeurig op basis van gemeten productvolume. Met gebruik van een driedimensionale lasersensor en de combinatie van verschillende productiegegevens voert uw doseermachine per product een eenmalige kalibratie uit. Deze nauwkeurige kalibratie bepaalt de specifieke eigenschappen van het product en de hoeveelheid vulstof die in een recept wordt opgeslagen. Op basis van deze gegevens kan tijdens productie de doseerinstallatie worden aangestuurd. Door de geringe omvang van de besturingstool is deze eenvoudig in een bestaande schakelkast te installeren. In geval van calamiteiten is de lasersensor eenvoudig uit te wisselen met een vervangend exemplaar. Omdat alleen het IP-adres en het ethernetpoortnummer van de sensor moeten worden ingesteld, wordt de kans op stilstand tot een minimum beperkt.

 Casus

In de voedselverwerkende industrie moet tijdens het productieproces veelvuldig rekening worden gehouden met de eigenschappen van de te verwerken voedingsstoffen. Zo is jonge kaas een voedingsproduct met een relatief hoog vochtgehalte, waardoor het de eigenschap heeft dat het plakt. Tijdens het inpakproces is het gebruik van vulstof dan ook onvermijdelijk. Uiteraard wilt u de balans tussen de kaas en de vulstof zo probaat mogelijk houden. De toevoeging van het gewenste percentage vulstof vergt in dat geval uiterste accuratesse, om te komen tot een continue en maximale doseercapaciteit. In dat geval biedt de doseertool van Onprove de oplossing.

dosseer installatie

Klik op het plaatje voor meer informatie.

DPS Traceability

Elk productieproces in de foodsector bestaat uit verschillende grondstofstromen. Uit deze verschillende grondstoffen, geleverd door verschillende leveranciers, wordt het eindproduct opgebouwd. Om een kwalitatief optimaal eindproduct te produceren, wilt u een gedetailleerd inzicht hebben in alle leverings- en verwerkingsstromen van deze grondstoffen. Met de DPS-traceabilitymodule heeft u een helder inzicht in alle grondstofstromen binnen uw productieproces. De module wordt geïntegreerd in uw bestaande systeem, waardoor u met een druk op knop alle relevante informatie betreffende de grondstofstromen en hun herkomst tevoorschijn kunt halen. U heeft eenvoudig inzicht in elk afzonderlijk proces. Door een efficiënt gebruik van de module beschikt u in een oogopslag over de details van de werkopdracht en heeft u helder inzicht in de verbruikte grondstoffen.

DPS Centrale Printeraansturing

Voor de diverse productielijnen heeft u verschillende merken folie-, dozen- en pallet-printers in gebruik. Deze hebben allemaal hun eigen drivers en designsoftware.

Het aansturen en ontwerpen van de diverse etiketten kost veel tijd. De oorzaak is dat de aansturing en ontwerp niet centraal gestuurd is. Door het vele switchen tussen programma’s bestaat er een grote kans op fouten.

Met onze software leveren wij u één tool waarmee u centraal de opmaak en aansturing van de etiketten en printers regelt.

DPS Presentatie

Uw personeel voelt zich nauw verbonden met uw bedrijf. En u wilt die betrokkenheid graag vergroten. Via DPS Presentatie kunt u uw medewerkers en bezoekers via digitale schermen voorzien van nuttige informatie. Zo blijven uw medewerkers optimaal geïnformeerd en betrokken bij alle bedrijfsontwikkelingen en –activiteiten.

Wilt u meer informatie over de Onprove |  DPS Producten neem dan contact met ons op.

Bonne Viande
de_goey_kaas
mfg
van_der_heiden_web

©2018 Onprove|Webdesign: StandOut Reclame