Vrijblijvend advies?

Het maximale

Elk bedrijf wil het maximale uit zijn productieproces en mensen halen. Alleen de vraag is: Waar begin je en wat zijn de veranderprocessen die er doorgevoerd moeten worden?

DPS Production System (MES)

DPS Production System (MES)

Het (DPS) Dualtask Production Software-system (MES)* geeft u direct helder inzicht alle personeelsactiviteiten en productieprocessen.

*Manufacturing Execution System

Dit softwaresysteem bewaakt online uw productie. Omdat u met dit systeem in staat bent tijdig in te grijpen in het productieproces, waarborgt u de kwaliteit van personeel, productie én techniek. Met de verschillende modules zorgt u het systeem naadloos aansluit bij de behoefte van uw bedrijf.

Modules

Het DPS-systeem (MES) is opgebouwd uit verschillende modules: Productie, Personeel, Kwaliteit en Technische Dienst. Elke module heeft specifieke mogelijkheden, volledig aangepast aan het bedrijf.

Schema DPS

Productie

De module Productie geeft u een betrouwbaar en realtime overzicht van al uw productieprestaties. Het geeft detaillistisch inzicht in de prestaties binnen het hele productieproces. Zodat planners en operators direct kunnen anticiperen op de actuele informatievoorziening en machinaal oponthoud nagenoeg uitgesloten wordt.

Deze module in eenvoudig aan te vullen met de volgende submodules van DPS:

OEE-registratie

Échte controle zit in de details. Daarom biedt de module Productie een extra optie: de OEE-registratie. Deze speciaal aangepaste Overall Equipment Effectiveness (O.E.E.) module meet in detail de productiviteit van een machine of productielijn. Hoeveel goede producten levert de machine? En wat is het maximaal haalbare rendement? Met OEE maakt u de zwakke plekken in uw productieproces weer krachtig. Zodat u op een snelle en krachtige manier efficiënt kunt presteren.

Personeelsmanagement

Werk is meer dan pure arbeid. Werk draait om mensen. Een optimale productie, vraagt daarom om maximale inzet van arbeidskrachten. In samenwerking met een goed systeem. Met de module Personeel krijgt u eenvoudig inzicht in de productieopdrachten. En de daaraan gekoppelde personeelsbehoefte. Zodat u direct de juiste man op de juiste plek heeft.

DPS Personeel maakt handmatige planners overbodig. Op basis van de productieopdrachten levert het systeem een automatische dagplanning. Elk personeelslid wordt op een bepaalde tijd op een productielijn ingedeeld. Daarbij houdt het systeem rekening met mogelijkheden, functie- en planningsvoorkeuren, competenties en tarieven. De nauwkeurige registratie van ziekteverzuim en overuren maakt snel schakelen eenvoudig. Zo maakt DPS Personeel voor een directe en efficiënte personeelsbezetting.

DPS Opleiding Management Systeem

Wilt u zeker weten dat u de juiste mensen op de juiste plek heeft? Dan kunt u het DPS Opleiding Management Systeem toevoegen. Hiermee zet u eenvoudig een persoonlijke opleidingsstrategie uit voor uw personeel. Na afronding van een eventuele opleiding, worden de ingewonnen competenties automatisch toegevoegd aan het medewerkersdossier. Zo bent u altijd op de hoogte van het actuele opleidingsniveau van uw personeel. En inventariseert u snel en nauwkeurig de opleidingsbehoeften binnen uw bedrijf.

Kwaliteit

Kwaliteit is de basis waarop een bedrijf functioneert. Een hoge kwaliteit vraagt om nauwgezette procedures voor plannen, registreren en controleren van de werkzaamheden. En een adequate reactie op eventuele klachten. Daarvoor is systematische controle nodig. Op product, techniek en personeel. De module DPS Kwaliteit houdt uw productie altijd inzichtelijk. Zodat uw optimale kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Technische Dienst

Een efficiënt werkende productielijn vraagt om gedegen onderhoud. Daarvoor heeft u informatie nodig. Wanneer heeft een medewerker technische dienst aan een productielijn gesleuteld? Welke leveranciers en fabrikanten vergen de meeste tijd van uw technische dienst? Met de module DPS Technische Dienst zijn deze vragen snel en eenvoudig te beantwoorden. De module Technische Dienst registreert alle onderhouds- en storingsactiviteiten. Daarmee wordt de technische kant van uw productielijn inzichtelijk en helder. En is alle activiteit en efficiëntie makkelijk meetbaar. Dat maakt preventief ingrijpen eenvoudig. Storingen worden geminimaliseerd en het rendement neemt toe.

DPS – Projecten

Klik hier voor een aantal voorbeelden van DPS-Projecten.

Implementatie partner

Onprove is  Certified Implementatiepartner van de DPS Software (MES).

DPS Production System (MES) biedt u als ondernemer de mogelijkheid toe te werken naar een optimaal productieproces. Aangestuurd door een softwaresysteem dat zelfs de kleinste fouten registreert heeft u volledig inzicht geeft in álle bedrijfs- en personeelsactiviteiten en productieprocessen

Bonne Viande
Marne
van_der_heiden_web
Poc-kaas_web

©2018 Onprove|Webdesign: StandOut Reclame