21.08.17

Nieuw: Met TWI 80% besparen op uw inwerkkosten

Training Within Industrie (Incompany)

Mensen zijn de belangrijkste schakel in uw productie proces.
Daarom is het enorm belangrijk uw medewerkers goed op te leiden. Wij verzorgen installatie/productielijn  gerichte opleidingen door middel van de Training Within Industrie (TWI) methode.
​Deze methode is door de Verenigde Staten ontwikkeld in de Tweede Wereld oorlog. Speciaal om grote groepen mensen snel en doeltreffend werkzaam te maken in de oorlogs-industrie. De methode  is zeker geschikt voor mensen zonder technische achtergrond.

Van elke standaard werkzaamheid aan de installatie wordt een trainingsstandaard gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan bediening , omstellen, schoonmaken, inspecteren of afstellen. Deze standaard maken we samen met de mensen op de werkvloer. Zo weten we zeker dat de standaard past bij het werk, de mensen en de installatie. De standaarden zijn kort en heel doeltreffend gemaakt. Een standaard is vaak niet langer dan een A4-tje.

Vervolgens worden deze standaarden getraind op een zeer effectieve snelle manier.

Het voordeel van deze methode is de enorme effectiviteit van de training. Zeker 90% van wat getraind wordt, kan een medewerker direct na de training uitvoeren. Daarmee behaalt u veel sneller de gewenste output van de medewerkers.

Een nieuwe medewerker hoeft ook niet alle standaarden getraind te hebben om toch effectief inzetbaar te zijn.

De kwaliteit van het werk wordt vele malen beter doordat er bijna geen fouten meer gemaakt.

Dit effectief trainen voorkomt bediening- en afstellingsfouten en daarmee vervelende verstoringen of schade aan de machine.

Naast deze directe voordelen, ervaren uw medewerkers een prettige sfeer en meer betrokkenheid. Doordat iedereen de standaarden hetzelfde uitvoert kunnen de standaarden ook sneller worden geperfectioneerd.

Voor meer informatie neem contact op met ons: info@onprove.nl of klik hier.

 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier