04.04.19

De juiste mensen op de juiste plek

De juiste mensen op de juiste plek krijgen is erg belangrijk. Zeker, gezien het groeiende personeelstekort onder productiebedrijven. Mensen die goed op hun plek zitten zijn betrokken, werken met plezier en presteren beter. Maar hoe krijg je de juiste mensen op de juiste plek?

Ga Lean gericht te werk

Het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek, is een belangrijk onderdeel binnen Continu Verbetertrajecten. Vanuit de praktijk zien we dat talenten en kunde van medewerkers vaak niet optimaal benut worden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer medewerkers beneden hun potentie werken.

Stimuleer doorontwikkeling

Leg verantwoordelijkheden en bevoegdheden lager in de organisatie, zodat talenten eerder zichtbaar worden. Daarvanuit kun je een coachings- of ontwikkelingstraject inzetten om medewerkers te laten groeien naar de plek waar ze het best passen. Zo kunnen vacatures voor leidinggevende vaak door de doorontwikkeling van eigen personeel vervuld worden. Daarom zijn wij eind vorig jaar een samenwerking aangegaan met Cbt, opleider binnen de industrie. Cbt geeft verschillende trainingen op het gebied van leiderschap en kunnen goed worden ingezet bij de doorontwikkeling van eigen personeel (lees hier meer over deze samenwerking).

Wil jij talenten en kunde van medewerkers optimaal benutten? Bied medewerkers de mogelijkheid om door te groeien tot Teamleider Productie of Productiemanager. In samenwerking met Cbt bieden wij deze trainingen aan en gaan jouw medewerkers vliegend van start als leidinggevende!

Alle leiderschapstrainingen bekijken Rectangle 5 Copy 62

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier