Op donderdag 11 oktober a.s. organiseert DIN Solutions haar jaarlijks DIN Food & Beverage event met als thema:
Tijdens dit event zal Marc van Amersfoort een sessie verzorgen omtrent het thema:
All you need is data, de weg naar Continue verbetering van uw productieprocessen
Van veel productieprocessen is tegenwoordig allerlei data beschikbaar die via een scala aan productie apparatuur wordt gemeten en verzameld. Maar hoe weet u of uw proces aan de gestelde normen voldoet en waar verbeteringen gerealiseerd kunnen worden? Om continu te kunnen verbeteren is het van belang om op betrouwbare data te kunnen sturen. Dat vereist dat die data liefst rechtstreeks in het proces, met zo min mogelijk menselijke handelingen, wordt gemeten. Door geautomatiseerd te vergelijken met vastgelegde normen, wordt continu verbeteren ondersteund in uw productie omgeving. Immers: de medewerkers worden niet achteraf geconfronteerd met afwijkingen of fouten maar worden hier direct op gewezen. U kunt dus direct bijsturen op basis van gemeten data bijvoorbeeld op; het verkorten van de stilstand-tijden, arbeidsuren per artikel, het optimaliseren van het verbruik en uitval van grondstoffen en halffabricaten in het proces.
Op vragen als “Hoe krijg ik deze data op een zo pragmatisch mogelijke manier uit mijn proces?” en “Hoe leer ik ermee sturen om ook mijn verliezen te reduceren?”, krijgt u van directeur Marc van Amersfoort van Onprove in deze sessie van Din Solutions antwoorden. Onprove streeft er naar om de beste en meest complete Continu verbeteraar te zijn binnen de voedingsmiddelen (gerelateerde) industrie. Hun missie is dan ook niet voor niets: “Produceren moet saai en voorspelbaar zijn, zo verbeteren uw resultaten iedere dag”.
Locatie
|
beej Benders
Monseigneur Nolensplein 54 5911 GG Venlo |
Datum | 11 oktober 2018 |
Tijd | 12.00 – 17.00 |
Als u dit event graag willen bijwonen hier dan hier om u in te schrijven.
Graag tot dan!