22.03.17

Hajek-Engineering gebruikt Onprove-software

Onprove start op de Interpack beurs samenwerking met twee Duitse bedrijven

Onprove, het Nederlandse bedrijf dat productieprocessen verbetert in de foodindustrie, gaat de grens over. Op de beurs Interpack start Onprove een samenwerking met twee gerenommeerde Duitse partners: Hajek-Engineering en GPS Reisacher. Samen realiseren ze papier- en tijdsbesparing door de combinatie van Onprove’s software en de aangeboden machines.

Op 4 mei 2017 start de beurs Interpack in Düsseldorf waar mkb-bedrijf Onprove de mogelijkheden zal presenteren voor klanten die meer willen halen uit hun productieprocessen. Samen met Hajek-Engineering en GPS Reisacher is dat onder andere mogelijk door werkorder- en productieplanning aan de lijn toe te passen zonder papier. Internationaal krijgen klanten van Hajek de software van Onprove aangeboden om te gebruiken bij aangeschafte productieapparaten.

Papierbesparing voor productieprocessen

De klanten van Onprove zijn mkb-bedrijven die meer uit hun productieproces willen halen. Want een productieproces dat optimaal draait, zorgt voor maximale winst en kwaliteit. Onprove helpt zijn klanten alle processen in hun bedrijf optimaal te organiseren. Met als focus het wegwerken van de (verborgen) verliezen in de foodindustrie. Naast effectiviteit is ook duurzaamheid een steeds groter speerpunt. De samenwerking met Hajek-Engineering en GPS Reisacher zorgt ervoor dat er behoorlijk bespaard kan worden op papiergebruik, dat er geen fouten worden gemaakt bij omstellingen, dat er inzicht is in de verliezen en dat allerhande CCP’s geborgd zijn. Met de DPS-software van Onprove is er geen papier meer nodig voor de werkorders en de productieplanning. De software laat klanten direct zien waar verbetering nodig is in hun bedrijfsprocessen.

Interpack Düsseldorf

Interpack is een van de belangrijkste beurzen voor de sectoren voedsel, drank, zoetwaren, bakkerijproducten, farmaceutische industrie, cosmetica, non-food en industriële goederen. Op deze beurs wordt als enige in de wereld de gehele supplychain vertegenwoordigd. Er zijn op maat gesneden oplossingen en innovatieve ontwerpen te vinden.
De Interpack 2017 wordt van 4 t/m 10 mei 2017 gehouden in Düsseldorf, Duitsland. Onprove zal er samen met twee Duitse partners (Hajek-Engineering en GPS Reisacher) te vinden zijn. De DPS-software van Onprove draait op de machines van deze bedrijven, waardoor het mogelijk is om werkorders en productieplanning aan de lijn zonder papier te verstrekken.

De Interpack is een van de belangrijkste beurzen voor de sectoren voedsel, drank, zoetwaren, bakkerijproducten, farmaceutische industrie, cosmetica, non-food en industriële goederen.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier