Machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie

Als producent heeft u te maken met vaak krappe marges tussen winst en verlies. Tegelijkertijd vraagt uw klant dat u blijft innoveren, meer en vernieuwende producten kunt leveren wat ervoor zorgt dat dit hoge eisen aan uw machinepark stelt. Denk aan eisen op het gebied van foodsafety, veiligheid, traceerbaarheid, omstellingen en reiniging. Dat vraagt om maatwerkoplossingen. Het is immers geen one-size-fits-all. Zeker binnen een complexe industrie als de voedingsmiddelenindustrie.

Maatwerk machinebouw in de food

Met maatwerk machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie springt Onprove in op een onbeantwoorde vraag in de markt. Onprove is goed in het automatiseren van handmatige processen en/of het engineeren en bouwen van nieuwe machines. De toepassingen zijn hierbij net zo divers als de vraag. Van pick & place robot tot automatische dozenbedrukking, en van mengtrommel tot en met snijmachine. We ontzorgen u volledig.

We doen het goed of we doen het niet!

Bij Onprove doen we alles samen met onze klant. Samen onderzoeken en definiëren we de business case, tekenen we de oplossing, bouwen de machine én instrueren we uw medewerkers in het gebruik en onderhoud. Hierdoor ontstaat er een maatwerkmachine, waarbij we geen concessies aan kwaliteit. Alle machines die we bouwen zijn uiteraard food-safe uitgevoerd en omdat we gezamenlijk de business case uitwerken, garanderen we de return on investment ook.

Kennismaken met de werkwijze van Onprove?