Bronzen trainings abonnement

Uw medewerkers continu opleiden.

1 dag per maand cherry-picken uit relevante trainingen? Borg continue medewerker ontwikkeling met het Bronzen Trainingsabonnement. Het portfolio bestaat uit 1-dags trainingen en workshops om de basis werkmethodes te leren zodat er gestructureerd, schoon en efficiënt gewerkt kan worden. Ook handig voor succesvolle medewerker onboarding.

Het abonnement houdt in:

  • 1 dag per maand opleiden op locatie.
  • U kiest het relevante onderwerp
  • 1 tot 6 medewerkers per training.
  • Ervaren trainers per onderwerp.
  • Geen grote investering door de voordelige abonnementsvorm.
  • Keuze uit 29 trainingen en workshops voor zowel productie- als kantoorpersoneel
  • Met 35% opleidingssubsidie van €2.499,- voor maar €1.624,- per maand.

Nu aanvragen! Rectangle 5 Copy 62

Bekijk het Abonnementen overzicht

Het Portfolio

Ontdek ons uitgebreide trainingsportfolio en verken alle beschikbare trainingen en workshops. Met onze gouden, zilveren en bronzen abonnementen kun je specifieke trainingen kiezen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Of je nu op zoek bent naar trainingen voor onboarding van nieuw personeel, het aanleren van basiswerkmethoden of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of praktijkgerichte training en coaching, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Ik heb een vraag Rectangle 5 Copy 62

 

Van Onboarding tot Coaching & Borging

Ontdek hoe ons Trainingsabonnement u ondersteunt bij het inwerken van nieuw personeel, het aanleren van essentiële werkmethoden, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het bieden van praktijkgerichte training en coaching.

Met ons abonnement kunt u uw team effectief trainen en hun professionele groei stimuleren. Doe mee en profiteer van onze uitgebreide trainingsmogelijkheden!

Een vraag over dit abonnement? Neem contact op!

De kracht van herhaling

Veel kennis gaat verloren nadat een opleiding is afgerond. Voorkom onsuccesvolle investeringen door consequent te trainen. Klik hier om meer te lezen over De Vergeetcurve van Ebbinhaus. Lees meer Rectangle 5 Copy 62