Project management

Project management in de foodindustrie

U bent trots op uw product. Terecht. Maar nu wilt u dit product op een efficiënte en duurzame manier in de markt zetten. Een unieke kans die u maar één keer krijgt. Dat vraagt om een zorgvuldige projectbegeleiding en een nauwkeurige implementatie van nieuwe processen. En om Onprove.

Wanneer u een project aanvliegt, zoals de introductie van een nieuw product op de markt, is het belangrijk dat dit project zo goed mogelijk gemanaged wordt. Onprove Interim biedt u professionele en ervaren projectleiders die uw projecten organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden.

Snelheid, efficiëntie, transparantie en daadkracht

Uw project in handen van onze interim projectmanagers, betekent een snel en efficiënt traject, waarin we optimale kwaliteit nastreven. Daarbij houden we de behoefte van uw organisatie altijd nauw in het oog. Onze transparante en daadkrachtige aanpak zorgt voor heldere randvoorwaarden en een maximaal benutte tijd. Wij blijven daarom ook nooit langer dan dat u nodig acht, en ondersteunen uw bedrijf alleen daar waar het nodig is. Eventuele problemen binnen uw productieproces worden snel en efficiënt in kaart gebracht en opgelost. Daarbij betrekken wij uw medewerkers intensief. Door ons enthousiasme en open communicatie stimuleren wij uw medewerkers om verantwoordelijkheden op zich te nemen en betrokkenheid te tonen bij het bedrijfsproces. Hierdoor ontstaat een open bedrijfscultuur waarin de doelen voor iedereen duidelijk zijn.

Ruime ervaring in food

Met onze ruime ervaring in de food en fmcg brengen wij uw bedrijf precies waar u het hebben wilt. Zo zijn we nauw betrokken geweest bij de implementatie van nieuwe producten, de toepassing van nieuwe verpakkingsmaterialen, de inzet van nieuwe productielijnen (plaatsing, aankoop, implementatie), de implementatie van WMS-Software en ERP-Software, productieschoonmaak, het aanbieden en begeleiden van maatwerk opleidingen en procesoptimalisatie.