Analoog

Op zoek naar de verliezen in uw productieproces

Om helder te krijgen waar de knelpunten in uw productieproces zitten, meten we de Overall Equipment Effectiveness (OEE). Tijdens de OEE-meting maken we de verhouding tussen de hoeveelheid goede producten die een productiemiddel aflevert, en het maximaal haalbare inzichtelijk. Zo meten we de productie-efficiëntie, de grondstofverliezen, de productiviteit en de kostprijs. Daarnaast kijken we kritisch naar de inzet van uw medewerkers; Staan uw medewerkers op de juiste plek? wordt elke capaciteit op de juiste manier benut?

Analoog meten

Het liefst meten we via middels MES-software, maar in sommige gevallen is analoog meten de snelste oplossing om productiedata inzichtelijk te maken. Onze food professionals weten hoe elk stuurgegeven opgebouwd is en kunnen u helpen aan eenvoudige doeltreffende registratie. Dit betekent dat we handmatig de gegevens verzamelen die nodig zijn voor het bepalen van onder andere Kostprijs, KPI’s, machinebeschikbaarheid, de machineprestatie en de kwaliteitsefficiency.