Wilt u meer informatie?
Uiteraard kunt u voor vragen of vrijblijvend advies contact met ons opnemen via:
Tel: +31 85 06 537 57
E-mail:
Bekijk onze DPS MES Software Business Unit. Ontdek wie wij zijn en wat wij doen!
Bekijk onze Smart Factory business unit. Wij geloven je altijd kan upgraden, automatiseren én digitaliseren.
Bekijk onze Data & Optimization pagina om te zien hoe wij u kunnen helpen met data gedreven verbeteren!
Productiebedrijven in de food & beverage industrie helpen met groeiversnelling door verbeterslagen slim te ontwerpen en consequent uit te voeren.
Doelen stellen, communicatiestructuren verhelderen en optimaliseren, sturen op prestaties, verliezen minimaliseren en vervolgens het hele proces borgen.
Bekijk onze DPS MES Software Business Unit. Ontdek wie wij zijn en wat wij doen!
Bekijk onze Smart Factory business unit. Wij geloven je altijd kan upgraden, automatiseren én digitaliseren.
Bekijk onze Data & Optimization pagina om te zien hoe wij u kunnen helpen met data gedreven verbeteren!
Productiebedrijven in de food & beverage industrie helpen met groeiversnelling door verbeterslagen slim te ontwerpen en consequent uit te voeren.
Doelen stellen, communicatiestructuren verhelderen en optimaliseren, sturen op prestaties, verliezen minimaliseren en vervolgens het hele proces borgen.
Uiteraard kunt u voor vragen of vrijblijvend advies contact met ons opnemen via:
Tel: +31 85 06 537 57
E-mail:
Turbinestraat 13A
3903 LV Veenendaal
Coenecoop 450
2741 PR Waddinxveen
Onprove helpt u graag met uw vragen over DPS. Op onze helpdesk zitten specialisten die u direct verder kunnen helpen.
Heeft u dringende vragen of wilt u dat we gelijk even meekijken, dan kunt u ons bellen en via deze pagina een Teamviewer sessie starten met een specialist van Onprove.
Home / Meten is weten / Analoog
Om helder te krijgen waar de knelpunten in uw productieproces zitten, meten we de Overall Equipment Effectiveness (OEE). Tijdens de OEE-meting maken we de verhouding tussen de hoeveelheid goede producten die een productiemiddel aflevert, en het maximaal haalbare inzichtelijk. Zo meten we de productie-efficiëntie, de grondstofverliezen, de productiviteit en de kostprijs. Daarnaast kijken we kritisch naar de inzet van uw medewerkers; Staan uw medewerkers op de juiste plek? wordt elke capaciteit op de juiste manier benut?
Het liefst meten we via middels MES-software, maar in sommige gevallen is analoog meten de snelste oplossing om productiedata inzichtelijk te maken. Onze food professionals weten hoe elk stuurgegeven opgebouwd is en kunnen u helpen aan eenvoudige doeltreffende registratie. Dit betekent dat we handmatig de gegevens verzamelen die nodig zijn voor het bepalen van onder andere Kostprijs, KPI’s, machinebeschikbaarheid, de machineprestatie en de kwaliteitsefficiency.