28.04.20

Continu verbeteren belangrijker dan ooit tevoren

We hebben allemaal te maken met de vervelende ontwikkelingen op gebied van gezondheid en economie en het lijkt er op dat we allemaal zullen moeten gaan wennen aan de anderhalve meter economie en maatregelen moeten nemen om de continuïteit van de business te garanderen.

De grote vraag is: Hoe blijven we nog geld verdienen in en na deze periode van crisis?
De impact van deze aangepaste werkomstandigheden en strenge richtlijnen zal voor iedereen voelbaar zijn. Uit onze ervaring zullen de bedrijven die continu verbeteren omarmen hier minder last van hebben dan degenen die dit niet doen. Immers, bedrijven die dit doen, zijn flexibeler in op en afschalen van productie en hebben een aanzienlijk hoger rendement dan de bedrijven die hier niet mee bezig zijn. Om food bedrijven op een laagdrempelige manier te helpen heeft Onprove actie ondernomen.

Hoe helpt Onprove?

In tijden van crisis en een fluctuerende marktvraag is het belangrijk om te sturen op flexibiliteit, rendement en kostenbeheersing. Verliezen als ombouw, schoonmaak, waste en personeelsuren drukken op uw rendement en zullen aangepakt moeten worden om gezond te blijven in deze tijden.
Om inzichtelijk te maken waar het verbeterpotentieel in uw organisatie zit, voert Onprove een 360 graden scan uit op de gebieden: Mens, Machine, Methode, en de basis Meten is Weten. Het resultaat van deze scan presenteren we in heldere verbeterpunten met een pragmatische oplossing om deze aan te pakken.
Deze 360 graden scan voeren we in deze vervelende tijden geheel gratis uit!

QRP: een kort project met gegarandeerd resultaat!

Het verbeterpotentieel kan de reductie van verschillende kosten betekenen. Om dit verbeterpotentieel snel te realiseren zetten we onze QRP (Quick Results Project) in. Een QRP is een verbeterproject met een doorlooptijd van 5 tot 15 weken waarin we samen met uw medewerkers het geschetste verbeterpotentieel realiseren en borgen in uw organisatie.

Een QRP voeren we uit met de garantie dat we geen geld kosten maar opleveren. Hierdoor kunt u op een laagdrempelige manier uw proces snel verbeteren zonder dat u risico hoeft te lopen.

Wilt u hier meer over weten of eens vrijblijvend over sparren, stuur ons een mail of bel ons.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier