Sven Kenselaar

Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende productieomgevingen in food en non food, heeft Sven een schat aan ervaring in het verbeteren van productieorganisaties en het stroomlijnen van (productie) processen.

Sven is een verbeteraar in hart en nieren met een duidelijke visie op Continu Verbeteren. Het trainen en coachen van medewerkers op alle niveaus is een passie die Sven altijd al heeft gehad. Door met u mee te denken ontwikkelt u samen met Sven methodes om de processen en cultuur binnen uw organisatie continu te verbeteren, samen met uw team organiseert en leid Sven daadkrachtig projecten en worden er quick-wins gerealiseerd.

Het versnellen en verbeteren van de operationele processen staat bij Sven centraal.
Elke dag een klein beetje verbeteren. Zou dat niet fantastisch zijn? Doormiddel van de Onprove Continu Verbeter methode gaan we hier gezamenlijk mee aan de slag. Het elimineren van (tijds)verspillingen, zodat het werk leuker en lichter wordt.

Sven is gedreven en krijgt een organisatie in beweging door samen, met de opdrachtgever intern te kijken of de juiste man op de juiste plek staat. Door het meten is weten principe te hanteren en niet te reageren vanuit het onderbuikgevoel worden er blijvende veranderingen gerealiseerd. Sven heeft een energieke en gedreven persoonlijkheid die altijd probeert het beste uit iedereen te halen. Het veranderen en stabiliseren van organisaties en het hervormen van een bedrijfscultuur waardoor er efficiënter geproduceerd zal gaan worden zijn zaken waar Sven erg goed in is.

Een efficiënte en een hoogwaardig communicatief werkende organisatie die bijdraagt aan een beter financieel resultaat. Dat is het doel dat Sven met elk bedrijf nastreeft. Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat het DNA van een onderneming door de gehele organisatie geabsorbeerd en gedragen wordt. Op het moment dat het DNA helder is, zullen missie, visie en strategie daarop moeten aansluiten. Immers, als het bedrijfs-DNA op customer intimacy gericht is, kan de operatie niet ingericht zijn op basis van operational excellence.

Door middel van organisatiefocus zal de onderneming toekomstgericht zijn, het zogenoemde ‘brandjes blussen’ zal tot het verleden behoren en daar krijgt Sven enorm veel energie van!

Wilt u eens vrijblijvend sparren over uw organisatie met Sven?

neem dan gerust contact met hem op:

Functie: Unitmanager Continu Verbeteren

Tel: +31 6 13 61 47 83

E-mail: s.kenselaar@onprove.nl