Vacature implementatie specialist

Solliciteer direct als Implementatie Specialist!

Onprove groeit hard en is daarom opzoek naar nieuwe collega’s! Voor de vacature Implementatie Specialist zoeken wij collega’s die onze opdrachtgevers (voornamelijk in de food industrie) helpen bij de implementatie van hulpsystemen waaronder onze MES-software, DPS.

 

Over Onprove

De vraag naar automatisering en efficiënte productiemethodes groeit enorm in de (food-) productie-industrie. Door het tekort aan personeel en de uitdagingen in de markt, is optimalisatie van de processen nu belangrijker dan ooit.

Onprove helpt food producenten optimaliseren door zowel digitale- als mechanische automatisering, het trainen van productiemedewerkers en het verbeteren van de werkmethodes. Samen met de opdrachtgevers bouwen onze drie business units (Manufacturing Execution Systems, Continu Improvement en Factory Automation) toekomstbestendige food-productieprocessen, die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

 

 

Wat doe je als Implementatie Specialist?

De business unit Manufacturing Execution Systems richt zich op het verbeteren van productieprocessen door het implementeren van digitale automatisering. Hierbij maken we zowel gebruik van hardware als software. Als Implementatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van deze systemen. Het is een hands-on functie waarbij je snel kunt doorgroeien in verantwoordelijkheden.

Je richt je op een vlekkeloze integratie en configuratie van hardware en onze MES software bij de klant. Dit begint bij het identificeren van de bedrijfsprocessen van de klant en eindigt bij de succesvolle ingebruikname van de ondersteunende systemen voor verbeteringen. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de werkprocessen bij onze klanten goed begrijpt, de hulpvraag goed kan vinden en dat je deze kunt vertalen naar een optimale inrichting van de hulpsystemen en software. Daarbij moeten soms ook koppelingen met andere systemen gemaakt worden. Het definiëren én installeren van deze koppelingen behoort ook tot het takenpakket.

Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en affiniteit met bedrijfsprocessen, softwaretechnologie en continu verbeter hulpmiddelen als OEESMED is een pre.

Wat wij zoeken

  • Minimaal een afgeronde HBO studie, bij voorkeur technische bedrijfskunde, voedingsmiddelen technologie
  • Goede communicatie- en sociale vaardigheden, je bent creatief en je denkt in oplossingen.
  • Kennis van OEE en de implementatie hiervan
  • Bij voorkeur Green belt of Black belt gecertificeerd.
  • Kennis van SQL is een pre.
  • Je hebt een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Bijlage Taken Bevoegdheden en Verantwoordelijkheden (PDF)

Wat wij bieden

  • Een interessante, verantwoordelijke en uitdagende functie.
  • Veelzijdigheid en ruimte voor eigen inbreng.
  • Doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende organisatie.
  • Goed(e) salaris, arbeidsvoorwaarden en opleidings-/ontwikkelingsmogelijkheden

 

Interesse?

Interesse in de vacature en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar m.boon@onprove.nl!

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marcel Boon

Solliciteer direct als Implementatie Specialist!