Vacature System Integrator

Ben jij de schakel tussen het implementatieteam en de ontwikkelaars?

Als System Integrator bij Onprove ben je medeverantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van Hét Personeels- en Productiesysteem voor de food! We bedienen klanten verspreid over heel Nederland, voornamelijk binnen de voedingsmiddelenindustrie. Deze functie biedt een uitdagende en interessante mix van projecten.

In de rol van System Integrator verzorg je de integratie van ons MES-systeem (DPS) met de andere systemen van onze klanten. Aan de hand van een vooraf opgestelde functionele analyse zorg je voor de uitwisseling van data tussen ons MES-systeem (DPS) en het ERP-, WMS- en MRP-systeem van de klant.

Hoe je team en werkzaamheden eruit zien?

Je werkt samen met een team van specialisten die bezig zijn met de implementatie van ons DPS-systeem. Je werkzaamheden variëren van het uitwerken van het technisch ontwerp tot en met het uitvoeren van functionele testen bij de klant.

Bij Onprove werken we bij elke implementatie met een projectteam, bestaande uit een projectleider, implementatiespecialist en technisch specialist. Als System Integrator ondersteun je dit team en neem je indien nodig ook de rol van technisch specialist op je.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Analyseren van de eisen en specificaties van het systeem: begrijpen van de functionele eisen en analyseren om de juiste componenten te selecteren en te integreren.
  • Ontwerp en planning: ontwerpen van een gedetailleerd systeem en maken van een implementatieplan.
  • Testen en debuggen: testen van het systeem en het identificeren en oplossen van eventuele bugs om te zorgen dat de systemen voldoen aan de specificaties en vereisten.
  • Onderhoud en ondersteuning: onderhouden van het systeem en het bieden van ondersteuning bij eventuele problemen na de implementatie.
  • Algemene ondersteuning: deel uitmaken van het supportteam en het afhandelen en oplossen van 1e lijn supportaanvragen.

 

Vereisten:

  • Goed begrip van werkprocessen bij klanten en het vermogen om deze te vertalen naar optimale configuraties van onze software.
  • Ervaring met het leggen van koppelingen met andere systemen.
  • Kennis van SQL, .NET en het koppelen met behulp van REST of SOAP aan diverse API’s.
  • Sterke communicatie- en samenwerkingsskills, en het vermogen om ontwikkelingen en problemen aan te pakken en creatieve oplossingen te bedenken.

Ben jij de System Integrator die wij zoeken? Bij Onprove geloven we in sterke partnerschappen, groei en het leveren van kwalitatieve oplossingen aan onze klanten. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een dynamisch bedrijf met een uitdagende werkomgeving en volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

Hallo! Ik ben Marcel

Interesse in de vacature? Stuur dan je CV + Motivatiebrief naar mij op!

Rectangle 5 Copy 4

Marcel Boon

Managing Director

Vacature System Integrator
Rectangle 5 Copy 4

Marcel Boon

Managing Director