10.09.15

Waarom onze klanten ons inschakelen…

Niet voor het eerst werd ons laatst gevraagd waarin wij verschillen van onze concullega’s in de OEE consultancy. En in het kort lichten we onze manier van werken dan toe.

Onprove biedt 6 onderscheidene elementen die leiden tot goede implementaties:
  1. Wij streven iedere dag naar een saai en voorspelbaar productieproces waarbij veiligheid en een plezierige werkomgeving voorop staan. Deze drijfveer zit ons in de genen.
  2. Voor ons is iedere opdrachtgever en opdracht uniek. Wij leveren maatwerk door voor iedere opdracht een passend implementatieteam samen te stellen.
  3. Wij zijn zelf vakmensen en ondernemers met ruime ervaring in food en productiebedrijven: we werken met een bewezen 5 stappenplan, met aantoonbaar resultaat en sterke visie op het continu verbeteren van morgen.
  4. Wij geloven dat je pas echt goed continu kunt verbeteren wanneer de randvoorwaarden daarvoor goed georganiseerd zijn. Tijdens de implementatie hebben wij hier volle focus op en zorgen wij dat deze randvoorwaarden goed op orde komen.
  5. Wij kunnen vanuit ons eigen label de beste software oplossing aanbieden om tot optimale prestatiesturing te komen.
  6. Alles wat wij realiseren borgen wij direct in uw bedrijf. Dat betekent voor u: blijvend resultaat.

We vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvende kennismaking. Stuur ons uw contactinformatie en we plannen op korte termijn een afspraak.

 

 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier