08.05.24

Welkom Leroy!

Welkom Leroy van der Mark bij Onprove!

Wij zijn verheugd om Leroy van der Mark als onze nieuwe Business Developer aan te kondigen. Met een rijke ervaring die teruggaat tot in de food industrie, brengt Leroy een schat aan kennis en expertise met zich mee naar ons team. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op het ondersteunen van voedselproductiebedrijven bij het verbeteren van hun efficiëntie en het optimaliseren van hun productieprocessen, met een speciale focus op technische verbeteringen vanuit onze Factory Automation tak.

Leroy is enthousiast om weer actief te zijn in de food sector: “Na heel wat jaren weer terug in de food industrie, ik heb ontzettend veel zin om samen met de klanten te sparren over support en om optimalisatie slagen te maken, die nodig zijn om marktconform te kunnen en moeten produceren.

We kijken uit naar de innovaties en verbeteringen die Leroy met zijn aanpak zal brengen en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie!

Benieuwd wat Leroy voor jou kan betekenen? Plan een kennismaking gesprek in via: l.vandermark@onprove.nl of bel hem op +31 6 25468342

#welkom #nieuwecollega #foodindustrie #businessdevelopment #efficiëntie #innovatie

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier