07.11.22

Wij stellen aan u voor, Marcel Boon

Wij verwelkomen Marcel Boon als nieuwe Managing Director bij Onprove!

Onprove heeft de afgelopen jaren een sterke groei meegemaakt. Met de ambitie om deze groei zowel nationaal als internationaal door te zetten, is het noodzakelijk dat onze organisatiestructuur meebeweegt.

“Om als organisatie te excelleren heb je ruimte nodig, ook in het management” stelt Marc van Amersfoort.  “We hebben goed in de spiegel gekeken en vastgesteld dat er een nieuwe management-taakverdeling nodig was.”

Per 1 november 2022 is Marcel Boon als Managing Director onderdeel van het Onprove team. Door zijn ruime ervaring, kennis en kunde in food-productie, automatisering en continu verbeteren kan hij de essentie van onze verschillende business units goed samenbrengen. Ervaring die goed ingezet kan worden om de algemene aansturing binnen Onprove te leiden én uiteraard te blijven verbeteren. Met de ruimte die hiermee gecreëerd wordt, kan Marc van Amersfoort zich richten op Strategy & Business Development. Op deze manier kan Marc aan de eigen organisatie blijven werken, nieuwe kansen in de markt signaleren en verkennen en zijn expertise delen met meer food-producenten. Onprove legt hiermee de organisatorische basis voor de toekomst!

De nieuwe rolverdeling in het directieteam zal meer rust en focus in de organisatie brengen zodat de visie verwezenlijkt wordt: een One-Stop-Shop voor ‘future proofing food production’.

 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier