06.01.22

Onprove medewerkers gecertificeerd voor FANUC fabrieksautomatisering

Persbericht maandag 17 januari 2022

Twee food productie experts van Onprove uit Veenendaal zijn gecertificeerd systeem integrators voor FANUC Benelux. Fanuc is wereldwijd een van de marktleiders in fabrieksautomatisering en is vooral bekend vanwege hun geavanceerde productie-robots. Door deze opleiding succesvol af te ronden kunnen voedingsmiddelenfabrikanten hun fabrieksverbetering en -automatisering voortaan bij één specialist afnemen.


Meer over Onprove

Onprove, opgericht in 2014, is een veelzijdige verbeteraar in de food-industrie en helpt haar klanten, levensmiddelenfabrikanten in de Benelux en Duitsland, met het continu verbeteren van de productieprocessen. Uniek aan Onprove is de compleetheid van de dienstverlening om fabrieksprocessen integraal te optimaliseren.  Van een probleemanalyse om een duidelijke oplossingsroute te formuleren. Tot het dragen van de zorg om productiemedewerkers te trainen, de benodigde productiesoftware te leveren en productiemiddelen te verbeteren. En nu dus ook voor FANUC apparatuur.

Over FANUC

Met bijna 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van computernumerieke besturingsapparatuur, met meer dan 28,9 miljoen producten geïnstalleerd over de hele wereld en ruim 8200 werknemers, is FANUC een van de mondiale marktleiders in fabrieksautomatisering. Of het nu gaat om industriële robots, CNC-systemen, draadvonkmachines (EDM), spuitgietmachines of verticale bewerkingscentra, Fanuc doet niets liever dan automatiseren. FANUC Benelux heeft lokale medewerkers in België, Nederland en Luxemburg voor de verkoop, service en support. Opererend vanuit haar kantoor te Mechelen in België, telt FANUC Benelux meer dan 35 medewerkers en ondersteunt een installed base in de Benelux markt van meer dan 10.000 FANUC producten.


“Integratie leidt tot efficiëntere projecten in de fabriek”

Food production architect en oprichter van Onprove, Marc van Amersfoort, is trots op beide medewerkers, Factory Automation Specialist Arie Nap en Service Engineer Mark van der Horst.

“Door de certificatie van deze Onprove medewerkers door FANUC zijn we in staat deze systemen volgens de regelen der kunst te optimaliseren. Dit stelt ons in staat om het complete plaatje te leveren voor onze opdrachtgevers. Projecten kunnen voortaan in de handen van één partij gelegd worden. Dit voorkomt veel discussies over de soms complexe verbeterprojecten. Onze eigen experts, MES-software en machinefabriek maken voorspoedige en kosteneffectieve verbeteringen in fabrieken werkelijkheid.“


Contacteer voor meer informatie:

Marc van Amersfoort
m.vanamersfoort@onprove.nl
06-30057351

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier