Aanspreekpunten

Marc van Amersfoort

Food Production Architect

Tel: +31 85 06 537 57

E-mail: m.vanamersfoort@onprove.nl

Marc van Amersfoort

Oprichter van Onprove, experts in industriële voedingmiddelenproductie, eind 2014.

Marc is zijn hele werkzame leven al actief in de voedingsmiddelenproductie en heeft alle lagen doorlopen: van productiemedewerker, tot ploegchef, tot kwaliteitsexpert, tot bedrijfsleider en interim-manager.

“Food fabrikanten staan voor grote uitdagingen. De markt stelt steeds hogere eisen aan voedselveiligheid en wil overtuigend bewijs dat alle processen in de bereiding volgens de regels zijn uitgevoerd. Daarnaast is er een constante druk van retailers op de marge van producenten. Dit dwingt voedselleveranciers de efficiency van hun productieprocessen continue te verbeteren. Onprove is daarvoor de one-stop-shop partner.”

Neem met Marc van Amersfoort contact op als u wilt praten over alle ontwikkelingen in de voedingmiddelen-voorziening en hoe u daar met uw productiebedrijf op in kan spelen.

Maaike Raaphorst

Office Manager

Tel: +31 6 83 99 33 92

E-mail: m.raaphorst@onprove.nl

Maaike Raaphorst

“Als Office Manager heb ik een brede taak en verantwoordelijkheid. Ik zorg ervoor dat op kantoor alles op rolletjes loopt en faciliteer waar mogelijk zodat iedereen zo optimaal mogelijk zijn of haar taken kan uitvoeren. Ik richt alles op grote lijnen in, maar zorg ook voor de details als lekkere koffie en een fijn kantoor als thuisbasis voor mijn collega’s. De diversiteit van werkzaamheden en de mate van verantwoordelijkheid en vertrouwen, maken dat mijn werk elke dag weer een uitdaging is die ik met veel plezier aanga. Onprove is een gedreven en ambitieuze organisatie waar ik graag en met plezier mijn steentje aan bijdraag.”

Marco Pauw

Business Unit Manager Development

Tel: +31 6 29 50 74 77

E-mail: m.pauw@onprove.nl

Marco Pauw

Marco is samen met Marc van Amersfoort medeoprichter van Onprove en houdt zich het liefst bezig met het eenvoudig maken van complexe vraagstukken. Daar mag u hem zelfs voor wakker maken!

Het automatiseren van plannings- en productieprocessen heeft Marco altijd gefascineerd en leidde in tot de oprichting van Dualtask, de ontwikkelaar van Onprove’s eigen MES systeem genaamd DPS.

“Als onderdeel van onze primaire levensbehoefte verwacht ik dat de voedselindustrie de komende jaren verder zal verduurzamen en innoveren. Hierbij sluiten wij als Onprove naadloos aan met onze diensten en oplossingen. We zijn trots op de vele projecten waar onze klanten elke dag van profiteren.”

Bel of mail Marco Pauw als uw organisatie behoefte heeft aan een betere benutting voor slimme automatiseringsoplossingen.

Eddie de Wolf

Business Unit Manager MES Solutions

Tel: +31 6 51 01 00 62

E-mail: e.dewolf@onprove.nl

Levensmiddelentechnoloog en alumni TU Delft ‘course management of engineering projects’ Eddie, houdt ervan om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. “Het is vooral leuk om te zien als de bijdrage het gewenste resultaat geeft, zowel in onze intern organisatie als bij onze opdrachtgevers.”

“Wat belangrijk is in de toekomst van food productie? Automatisering en visualisatie worden cruciaal om bedrijfsresultaten te kunnen meten, behalen en te verbeteren. Eigenaarschap van werknemers moet worden gezocht in de visualisatie, waardoor betrokkenheid en ‘purpose driven mindset’ duidelijk gemaakt kan worden. Het samendoen betekent dat organisaties dit duidelijk en meetbaar moeten maken. Hierin ligt onze toekomst.”

Heeft u vragen over digitale automatisering of procesverbetering? Neem dan contact op met Eddie de Wolf.

Gideon Putto

Business Developer MES Solutions

Tel: +31 6 11 29 11 74

E-mail: g.putto@onprove.nl

Gideon Putto

Motivatie: vooraanstaande industriële bedrijven helpen om hun bedrijfsvoering efficiënter en effectiever in te richten.

“Je bent van strategische waarde omdat er investeringen worden gedaan die van grote invloed zijn op het toekomstige succes van de klant. Het samenwerken met verschillende mensen -zowel intern als extern- binnen alle lagen van het bedrijfsleven geeft mij enorme voldoening.”

“Er wordt steeds meer van het producerende bedrijfsleven gevraagd, denk aan prijsontwikkeling, grondstofbenutting, traceerbaarheid, consumentverwachtingen, en software speelt een centrale rol om deze uitdaging aan te kunnen.”

Neem met Gideon Putto contact op als u vragen heeft over onze Manufacturing Execution System (MES) software.

Sven Kenselaar

Business Unit Manager Continuous Improvement

Tel: +31 6 13 61 47 83

E-mail: s.kenselaar@onprove.nl

Bedrijfskundige (en diepzeeduiker) Sven Kenselaar vindt dat vooral de diversiteit van klanten en werkzaamheden bij Onprove zijn werk aantrekkelijk maakt.

“Klanten helpen om hun probleemstelling helder te maken en daar slimme en definitieve oplossingen voor te vinden maakt dit werk zo leuk! Onprove is een fris en dynamisch bedrijf waarbij geen dag hetzelfde is. Opdrachtgevers kunnen enorm profiteren van continu verbeteren en als je de resultaten dan ziet dan motiveert dat gigantisch.”

“Processen dienen beter op elkaar aan te sluiten en de verspillingen geminimaliseerd. De trend van verduurzaming en recirculatie zal naar mijn mening verder toenemen waardoor een herinrichting met een andere denkwijze van de huidige organisaties noodzakelijk is.”

Bent u ook toe aan een andere denkwijze over uw productie, maak dan een afspraak met Sven Kenselaar.

Micha Hamer

Business Developer Continuous Improvement

Tel: +31 6 51 22 71 20

E-mail: m.hamer@onprove.nl

Micha heeft een achtergrond in procestechniek, bedrijfskunde en verandermanagement. Een mensenmens pur sang die energie krijgt van het verbinden van mensen en organisaties en het begeleiden van het proces tussen de interne en externe klant.

“Als coach heb ik gezien hoe belangrijk het is om aan jezelf te blijven werken, dat geldt voor bedrijven net zo. Hier geloof ik heilig in en met een mooi woord noemen wij dit Continuous Improvement”.

Binnen Onprove is hij onze padvinder voor duurzame groei en innovatie op het gebied van Mens en Techniek. Bent u benieuwd hoe jullie organisatie verder kan ontwikkelen? Neem dan contact op met Micha.

Erik den Besten

Business Unit Manager Factory Automation

Tel: +31 6 17 43 56 15

E-mail: e.denbesten@onprove.nl

Erik den Besten

Erik (TU Delft, industrieel ontwerpen) houdt van serieuze uitdagingen waar een normale aanpak niet werkt, waar out-of-the-box gedacht en gewerkt moet worden. Klanten en collega’s helpen hebben voor hem de hoogste prioriteit.

“Het samen met collega’s, klanten en andere experts verzinnen van de beste oplossing vind ik geweldig. Dan kun je tot eenzame hoogte stijgen en dat is essentieel om in de tegenwoordige food productie te kunnen concurreren. Het is mijn doel om door te bouwen aan de unit Factory Automation als sterke pijler onder Onprove als geheel!”

Bent u op zoek naar engineering en uitvoering om knelpunten in de productie op te lossen? Neem dan contact op met Erik den Besten.

Marien van Weelden

Business Developer Factory Automation

Tel:+31 6 25 46 83 42

E-mail: m.vanweelden@onprove.nl

Marien was voor velen al een bekend gezicht binnen het technische team van Onprove. Sinds november 2021 is Marien Project Manager en was hij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en het management van de techniek projecten.

“Wat ik zo leuk vind bij Onprove zijn de gave optimalisatie projecten. In mijn vorige rol zat ik veel op de techniek en miste ik de klantrelatie. In mijn nieuwe functie zal ik veel meer contact hebben met potentiële- en bestaande opdrachtgevers, dan kan ik bedrijven helpen bij de vormgeving én realisatie van de technische optimalisatie.”

Zoekt u de frisse blik van een slimme en energieke analyticus? Bel of mail dan Marien van Weelden.

Matthijs van Dam

Marketeer

Tel:+31 6 49 44 03 68

E-mail: m.vandam@onprove.nl

Matthijs krijgt energie van het bouwen van bruggen tussen technische mogelijkheden en tastbare oplossingen voor de klant.

“Bij Onprove krijgen medewerkers daar alle ruimte voor, er is flexibiliteit om je functie uit te oefenen met het oog steeds gericht op de doelstelling van de klant. Hoewel Onprove altijd start vanuit expertise en kennis -en alles blijft meten met het MES systeem- hebben we hier een enorme hands-on mentaliteit. ‘We doen wat we zeggen’ hoor je hier met enige regelmaat tijdens vergaderingen.”

“Trends voor de komende jaren? De productie-eisen zullen kritischer worden en alle beschikbare capaciteit moeten we optimaal benutten. Op technisch gebied zal de food-productie nog een heel aantal stappen gaan zetten. Het is zaak voor productiebedrijven om niet te lang te wachten, voor je het weet loop je ver achter.”

Zoekt u de frisse blik van een slimme en energieke analyticus? Bel of mail dan Matthijs van Dam.