Aanspreekpunten

Marc van Amersfoort

Director Sales & Operations

Tel: +31 85 06 537 57

E-mail: m.vanamersfoort@onprove.nl

Marc is zijn hele werkzame leven al actief in de voedingsmiddelenproductie en heeft alle lagen doorlopen: van productiemedewerker, tot ploegchef, tot kwaliteitsexpert, tot bedrijfsleider en interim-manager.

“Food fabrikanten staan voor grote uitdagingen. De markt stelt steeds hogere eisen aan voedselveiligheid en wil overtuigend bewijs dat alle processen in de bereiding volgens de regels zijn uitgevoerd. Daarnaast is er een constante druk van retailers op de marge van producenten. Dit dwingt voedselleveranciers de efficiency van hun productieprocessen continue te verbeteren.”

Neem met Marc van Amersfoort contact op als u wilt praten over alle ontwikkelingen in de voedingmiddelen-voorziening en hoe u daar met uw productiebedrijf op in kan spelen.

Marco Pauw

Director Software & Technology 

Tel: +31 6 29 50 74 77

E-mail: m.pauw@onprove.nl

Marco Pauw

Marco is het liefst bezig met het eenvoudig maken van complexe vraagstukken. Daar mag u hem zelfs voor wakker maken!

Het automatiseren van plannings- en productieprocessen heeft Marco altijd gefascineerd en leidde in tot de oprichting van Dualtask, de ontwikkelaar van Onprove’s eigen MES systeem genaamd DPS.

“Als onderdeel van onze primaire levensbehoefte verwacht ik dat de voedselindustrie de komende jaren verder zal verduurzamen en innoveren. Hierbij sluiten wij als Onprove naadloos aan met onze diensten en oplossingen.”

Leroy van der Mark

Business Development

Tel: +31 6 25 46 83 42

E-mail: l.vandermark@onprove.nl

Leroy is ons aanspreekpunt voor alle digitalisering- en automatiseringsvraagstukken!

Heb jij een uitdagend vraagstuk wat gaat over het besparen van arbeid, verbeteren van kwaliteit(sborging) of het verhogen van de output?

 

Neem dan contact op met Leroy!

Matthijs van Dam

Business Development

Tel: +31 6 49 44 03 68

E-mail: m.vandam@onprove.nl

Interesse in een samenwerking met Onprove? Neem dan contact op!

“Trends voor de komende jaren? We zien dat productie-eisen kritischer worden terwijl de beschikbare capaciteit schaarser wordt. Een interessant focus-punt waar de komende jaren meer nadruk op komt te liggen.”

Nick Fraanje

Sales Support

Tel: +31 6 57 31 82 67

E-mail: n.fraanje@onprove.nl

Ontmoet Nick Fraanje, één van onze Sales Support-experts bij Onprove.

Met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en expertise in continue verbetering, zorgt Nick ervoor dat alle projecten soepel verlopen.

Hij vormt de brug tussen Sales en organisatie, waardoor klantverwachtingen altijd worden overtroffen!

Thijs van Domselaar

Sales Support

Tel: +31 85 06 537 57

E-mail:  t.vandomselaar@onprove.nl

Ontmoet Thijs, onze support expert op het gebied van digitalisering.

Met een achtergrond in Bedrijfskunde en expertise in software implementatie, draagt Thijs zorg voor goed lopende bedrijfsprocessen.

Robert Helder

Sales Support

Tel: +31 85 06 537 57

E-mail: r.helder@onprove.nl

Robert is onze toegewijde support expert voor DPS. Hij staat altijd klaar om onze partners te ondersteunen met vragen over onze DPS MES software.

Als cruciale schakel zorgt Robert ervoor dat de interactie tussen onze software en de gebruikerservaring naadloos verloopt.