Aanspreekpunten

Marcel Boon

Managing Director

Tel: +31 6 59 86 10 76

E-mail: m.boon@onprove.nl

Als Managing Director geeft Marcel leiding aan de algemene operationele organisatie. Samen met oprichters Marc van Amersfoort en Marco Pauw vormen zij het drie koppige directieteam van Onprove.

Met 30 jaar ervaring in de branche heeft Marcel de nodige kennis van food-productie, automatiseren en continu verbeteren om de essentie van onze drie business units samen te brengen. Ervaring die ingezet wordt om de dagelijkse operatie binnen Onprove aan te sturen én uiteraard te blijven verbeteren voor de beste one-stop-shop klantervaring.

Neem contact op met Marcels om te leren hoe food productie processen verbeterd kunnen worden!

 

 

Marc van Amersfoort

Director Strategy & Business Development

Tel: +31 85 06 537 57

E-mail: m.vanamersfoort@onprove.nl

Oprichter van Onprove, experts in industriële voedingmiddelenproductie, eind 2014.

Marc is zijn hele werkzame leven al actief in de voedingsmiddelenproductie en heeft alle lagen doorlopen: van productiemedewerker, tot ploegchef, tot kwaliteitsexpert, tot bedrijfsleider en interim-manager.

“Food fabrikanten staan voor grote uitdagingen. De markt stelt steeds hogere eisen aan voedselveiligheid en wil overtuigend bewijs dat alle processen in de bereiding volgens de regels zijn uitgevoerd. Daarnaast is er een constante druk van retailers op de marge van producenten. Dit dwingt voedselleveranciers de efficiency van hun productieprocessen continue te verbeteren. Onprove is daarvoor de one-stop-shop partner.”

Neem met Marc van Amersfoort contact op als u wilt praten over alle ontwikkelingen in de voedingmiddelen-voorziening en hoe u daar met uw productiebedrijf op in kan spelen.

Marco Pauw

Director Software & Technology 

Tel: +31 6 29 50 74 77

E-mail: m.pauw@onprove.nl

Marco Pauw

Marco is samen met Marc van Amersfoort medeoprichter van Onprove en houdt zich het liefst bezig met het eenvoudig maken van complexe vraagstukken. Daar mag u hem zelfs voor wakker maken!

Het automatiseren van plannings- en productieprocessen heeft Marco altijd gefascineerd en leidde in tot de oprichting van Dualtask, de ontwikkelaar van Onprove’s eigen MES systeem genaamd DPS.

“Als onderdeel van onze primaire levensbehoefte verwacht ik dat de voedselindustrie de komende jaren verder zal verduurzamen en innoveren. Hierbij sluiten wij als Onprove naadloos aan met onze diensten en oplossingen. We zijn trots op de vele projecten waar onze klanten elke dag van profiteren.”

Bel of mail Marco Pauw als uw organisatie behoefte heeft aan een betere benutting voor slimme automatiseringsoplossingen.

Maaike Raaphorst

Office Manager

Tel: +31 6 83 99 33 92

E-mail: m.raaphorst@onprove.nl

Maaike Raaphorst

“Als Office Manager heb ik een brede taak en verantwoordelijkheid. Ik zorg ervoor dat op kantoor alles op rolletjes loopt en faciliteer waar mogelijk zodat iedereen zo optimaal mogelijk zijn of haar taken kan uitvoeren. Ik richt alles op grote lijnen in, maar zorg ook voor de details als lekkere koffie en een fijn kantoor als thuisbasis voor mijn collega’s. De diversiteit van werkzaamheden en de mate van verantwoordelijkheid en vertrouwen, maken dat mijn werk elke dag weer een uitdaging is die ik met veel plezier aanga. Onprove is een gedreven en ambitieuze organisatie waar ik graag en met plezier mijn steentje aan bijdraag.”

Marien was voor velen al een bekend gezicht binnen het technische team van Onprove. Sinds november 2021 is Marien Project Manager en was hij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en het management van de techniek projecten.

“Wat ik zo leuk vind bij Onprove zijn de gave optimalisatie projecten. In mijn vorige rol zat ik veel op de techniek en miste ik de klantrelatie. In mijn nieuwe functie zal ik veel meer contact hebben met potentiële- en bestaande opdrachtgevers, dan kan ik bedrijven helpen bij de vormgeving én realisatie van de technische optimalisatie.”

Zoekt u de frisse blik van een slimme en energieke analyticus? Bel of mail dan Marien van Weelden.

Nick Fraanje

Sales Support

Tel: +31 6 57 31 82 67

E-mail: n.fraanje@onprove.nl

Ontmoet Nick Fraanje, onze Sales Support-expert bij Onprove.

Met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en expertise in continue verbetering, zorgt Nick ervoor dat alle projecten soepel verlopen.

Hij vormt de brug tussen Sales en organisatie, waardoor klantverwachtingen altijd worden overtroffen!

Matthijs van Dam

Marketeer

Tel:+31 6 49 44 03 68

E-mail: m.vandam@onprove.nl

Sinds september 2021 is Matthijs onderdeel van het Onprove team. In zijn rol als marketeer is hij verantwoordelijk voor de online uitingen van Onprove. Interesse in een samenwerking op creatief gebied? Neem dan contact op!

“Onprove helpt food-producenten op diverse (productie)gebieden verbeteren. Door de verschillende business units, specialisaties en oplossingsmogelijkheden kunnen klanten allround geholpen worden. Dit maakt het bedrijfsverhaal zó interessant om te vertellen!”

“Trends voor de komende jaren? We zien dat productie-eisen kritischer worden terwijl de beschikbare capaciteit schaarser wordt. Een interessant focus-punt waar de komende jaren meer nadruk op komt te liggen.”