Partners

Om onze klanten naar het hoogste performance niveau te begeleiden werken wij samen met diverse associated partners. Deze ondersteunen ons om dit doel te bereiken.

Hieronder treft u een korte omschrijving van onze partners aan:

FANUC Factory Automation

FANUC Benelux levert hoog technologische producten en diensten voor factory automation voor het realiseren van de meest efficiënte en productieve productie met de laagst total cost of ownership. Innovatieve producten in combinatie met de grootste product range, toegewijde service en een globale ondersteuning – een echte partner met toegewijde lokale ondersteuning.

Voor de voedingsmiddelenindustrie is Onprove gecertificeerd system integrator voor FANUC robots en technologie. Meer over FANUC op vindt u op de FANUC website.

Gullimex

Gullimex wil samen met Onprove de kennispartner zijn voor organisaties die de juiste omgang met kritieke processen rondom o.a. temperatuur, HACCP en hygiëne als belangrijke KPI voor de performance van hun organisatie en daarmee belofte van hun merk zien.

Het totaalconcept, waarbij de opslag en gebruik van relevante data centraal staat, brengt levering van fysieke producten alsook kalibratiediensten, service en onderhoud met zich mee. Gullimex’ monitoringsplatformen maken heldere data-analyse mogelijk.

Neem vooral ook kennis van de uitgebreide webshop van Gullimex vol meet- en regelapparatuur.

Dualtask

Dualtask is een softwarebedrijf gericht op de producerende industrie. Onze software zorgt ervoor dat onze klanten efficiënter kunnen werken met de middelen die er al zijn. Onze klantenkring bevindt zich met name in de voedingsmiddelenindustrie. Ook in de massiefkartonnage, kunststofverwerking, thermoforming, metaal en metaalgieterij hebben wij inmiddels onze sporen verdiend.

Het door hen ontwikkelde Dualtask Productie Systeem (DPS) is volledig modulair opgebouwd. Deze opbouw zorgt ervoor dat DPS makkelijk is uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. DPS levert snel en inzichtelijk betrouwbare resultaten en is geschikt voor alle soorten machines en productielijnen.

Cbt

Cbt is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot dienstverlenende businesspartner, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor het maximaliseren van de totale organisatie van werkvloer tot directie. Met opleidingen, trainingen, coaching, intervisie en consultancy staat cbt met raad en daad klaar voor bedrijven in de maakindustrie. Efficiënt en vanuit de praktijk werken naar resultaten is de gemene deler met Onprove.

Door de samenwerking met Cbt kan Onprove nog beter helpen het proces saai en voorspelbaar te maken.

Voorbeelden zijn:

  • Leiderschap Trainingen
  • Leiderschap Coaching
  • Veiligheid Trainingen
  • Technisch Operator Trainingen

Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Visual Workplace gelooft in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen.

Onze voornaamste bevindingen zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan de praktische invulling rondom te theoretische Lean en Verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset!

Geheel eigen merk en eigen producten

In Nederland zijn wij uniek omdat we geen distributeur zijn maar een productiebedrijf met ons eigen merk voor visualisatie-materialen. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en creëren een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren en assembleren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden onze producten portefeuille wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de wensen van de klant en marktontwikkelingen.

Visual Workplace: Dé leverancier op het gebied van Visual Management.

Greywise

Steeds meer wordt de huidige informatievoorziening gezien als beperking bij het realiseren van de ambities. Bestaande systemen zijn in de loop van de jaren organisch gegroeid en kunnen nu nog maar moeizaam worden aangepast. Spreadsheets worden in alle afdelingen gebruikt en op de werkvloer wordt nog veel met papier gedaan. Het wordt steeds moeilijker om aan de eisen te voldoen en om de benodigde (management)informatie snel en accuraat ter beschikking te hebben.

We zien bij veel bedrijven dat de directie stappen wil zetten, maar geen duidelijk beeld heeft hoe de informatievoorziening er over een aantal jaren uit zou moeten zien en hoe daar te komen.

Greywise Consultancy zorgt er voor dat dit beeld helder wordt en dat er een duidelijk stappenplan komt, dat past bij uw bedrijf. Wij leveren zelf geen software en zijn volkomen onafhankelijk, maar kennen de software leveranciers die goed thuis zijn in de voedingsindustrie. Wij helpen u de juiste keuzes te maken en begeleiden de projecten tot een goed einde. Onze aanpak is praktisch en transparant. Ons doel is dat u zelf in staat bent goede sturing te geven aan de noodzakelijke ontwikkelingen op het gebied van IT in uw bedrijf.

SOL Levensmiddelenindustrie

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) is het erkende Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds) van de levensmiddelenindustrie. SOL ondersteunt bedrijven en branches. Dit doet zij door regionale samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheden te initiëren, door kennisuitwisseling te organiseren, door projecten te initiëren en door advisering. SOL versterkt Onprove onder andere in de ontwikkeling en uitvoering van Mens & Techniek 4.0

Wecreate Consulting

Wecreate opereert op het snijvlak van sociale en technologische innovatie. Daarmee helpen wij organisaties om futureproof te worden én te blijven. Wij ondersteunen onze klanten bij het verkrijgen van financiële middelen om verandering mogelijk te maken, verbinden partijen met elkaar om ontwikkelprojecten in gang te zetten en helpen bij de implementatie en uitvoering van deze projecten op de werkvloer.
Wecreate versterkt Onprove onder andere in de ontwikkeling en uitvoering van Mens & Techniek 4.0

Zeal

‘Resultaat is datgene wat over is nadat leiderschapsgedrag getoond is.’

Sterke leiders zijn en blijven hard nodig en mogen niet verloren gaan in de huidige soft-skills-hype. Zelfsturende teams zijn een illusie en iedereen heeft recht op leiding.

Wij begeleiden ‘ruwe diamanten’ om hun oerkracht gepolijst in te zetten en stijlvariatie mogelijk te maken. Door inzet van de unieke Leading Results®programmalijn verbinden we leiderschapsgedrag aan resultaat.

ZEAL richt zich op directeuren, site managers en managementteams van organisaties in tijden van complexe transformatie en verzorgt verschillende Leiderschaps- en coachingstrajecten voor Onprove.