De kracht van herhalen Ebbinghaus

Volgens Ebbinghaus vergeten we het merendeel van verworven kennis al binnen enkele dagen De bijstaande grafiek toont de verworven kennis binnen enkele dagen al sterk is verminderd.

Het vergeten van verworven kennis  heeft een negatieve invloed op ons vermogen om nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen. Hierdoor:

  • Lijken trainingen geen duurzaam effect te hebben
  • Kan je als bedrijf niet het maximale uit je medewerkers halen
  • Heb je als bedrijf geen rendement op opleidingsinvestering

Binnen Onprove snappen wij dit natuurlijke concept en hebben de manier gevonden om hier adequaat mee om te gaan.

Rendement op opleidingsinvestering verhogen?

De vergeetcurve tegengaan

Herhaling is de sleutel tot duurzame toepassing van kennis, zoals Ebbinghaus heeft aangetoond. Bij Onprove begrijpen we het belang van herhaling en daarom hebben we het geïntegreerd in onze trainingsabonnementen. Met onze trainingsabonnementen kunt u regelmatig herhalen en consolideren, waardoor uw medewerkers de verworven kennis beter kunnen behouden en effectief kunnen toepassen in de praktijk.

Onprove biedt een effectief leermodel dat de vergeetcurve tegengaat door herhaling en opvolging. Om dit probleem aan te pakken, heeft Onprove een geavanceerd systeem ontwikkeld dat gericht is op herhaling en continu leren.

Met onze flexibele trainingsabonnementen zorgen we ervoor dat uw medewerkers de nieuw geleerde kennis beter kunnen behouden en toepassen in de praktijk. Door regelmatige herhaling en opvolging wordt de vergeetcurve vertraagd en wordt de informatie op de lange termijn behouden. We begrijpen dat een eenmalige training niet voldoende is om duurzame resultaten te behalen. Daarom bieden wij trainingsabonnementen aan die aansluiten bij uw behoeften, of het nu gaat om wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse ontwikkelingsmomenten.

Ontdek hoe Onprove u kan helpen met een duurzame leerstrategie en het overwinnen van de vergeetcurve. Bekijk onze trainingsabonnementen hier en haal het maximale uit uw investering in opleidingen.