Operations management

Als productiemanager wilt u dat alle processen binnen uw bedrijf zo effectief en Lean mogelijk verlopen. Operations management is verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt verlopen van alle operaties binnen een bedrijf en voor de toevoer van grondstoffen en logistieke acties.

Wanneer heeft u een operations manager nodig?

Stel, uw productieleider vindt een andere baan. Uw eerste zorg is de continuïteit van de productie. Want hoe haalt u maximaal rendement met één paar handen minder?

Zekerheid van een continu productieproces

Als ervaren partner in de foodindustrie ondersteunen wij u tijdens uitval van medewerkers. Hiermee leveren wij de zekerheid van een continu productieproces. Door onze expertise zetten wij op een doeltreffende manier de juiste mensen op de juiste plek. En leveren u de kennis voor een maximale benutting van uw capaciteiten. Wij begeleiden veranderingstrajecten en managen u door acute crisissituaties. Dat alles doen we met een frisse blik en heldere voorwaarden. Met de snelheid en effectiviteit die bij u past.

Wij zijn altijd inzetbaar op de tijden dat u dat nodig heeft. Dat betekent dat uw continuïteit niet meer in gevaar is, en de kwaliteit kunt blijven leveren die u voor ogen heeft.

Betrouwbare back-up

Als specialisten in de foodindustrie weten wij hoe kwetsbaar uw productieproces kan zijn. Zelfs de kleinste schakels spelen een belangrijke rol in het hele proces. Wanneer één van deze schakels onverwacht uitvalt, is een betrouwbare back up van levensbelang. Niet alleen om de continuïteit van uw productieproces te garanderen, maar ook om uw andere bedrijfsprocessen niet verder in gevaar te brengen.

Ruime ervaring

Als de breedste continu verbeteraar in de food hebben wij ruime ervaring van productie processen binnen de foodindustrie. Van kaasproductie en verpakking tot AGF Bedrijf doorgronden we uw uitdaging en dynamiek. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de food en kennen het klappen van de zweep.

Heldere communicatie

Goed om te weten: Als recht-door-zee bedrijf houden wij niet van poespas. Dat betekent voor ons dat wij helder zijn in onze communicatie en doelstellingen. Zo weten uw medewerkers altijd waar ze aan toe zijn.

Wij hebben ervaring in diverse branches, zoals

  • Kaasproductie en -verpakken
  • Zuivelindustrie algemeen (dairy)
  • AGF
  • Bakkerijen
  • Sauzen
  • Slachterijen
  • Vleeswaren
  • Petfood
  • Feed en seed

Heeft u een ervaren operations manager uit de food nodig heeft die het klappen van de zweep kent? Dan bent u bij Onprove aan het juiste adres.