Mens

Uw werknemers zijn de motor van uw bedrijf. Als ondernemer wilt u daarom beschikken over de beste mensen en hun alle tools in handen geven om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. Harde werkers die begrijpen waar uw bedrijf voor staat en die over de juiste vaardigheden beschikken om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw productieproces. Een productieproces dat aansluit bij het DNA van uw bedrijf en waarin alle capaciteiten optimaal benut worden.

Training die aansluit bij uw mensen

Natuurlijk kun je wachten tot de natuurlijke talenten vanzelf om hun hoofd om de hoek steken. Maar wie echt continu wil verbeteren en daadwerkelijk wil veranderen, zal zelf aan de slag moeten. Onprove biedt een brede hoeveelheid cursussen, trainingen en opleidingen binnen de foodsector aan die exact aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf, en bij de talenten van uw mensen.  Of het nu gaat om leiderschapstraining, SMED-training of een specifieke Belt training, wij hebben het in huis.

Lees meer Rectangle 5 Copy 62

Mens & Techniek 4.0

Trends zoals factory automation, digitalisering, predictive maintenance,  veranderingen in de supply chain en de vraag van consumenten naar duurzame, gezonde en verse producten vragen volgen elkaar snel op.
Als Foodbedrijf zult u door continue ontwikkeling en verbetering blijft moeten aansluiten.

Dat vraagt om een Slimme Industrie & Slim Werken. Oftewel, anticiperen op verandering en meebewegen.

Lees Meer Rectangle 5 Copy 62

Coaching die uw mensen verder helpt

Soms is een coach nodig om uw organisatie verder te helpen, het beste in uw mensen naar boven te halen of cultuurverandering voor elkaar te krijgen. Een getrainde en ervaren coach kan u daarbij helpen.

Lees meer Rectangle 5 Copy 62

Interim oplossingen als u even geen mensen heeft

Soms komt het voor dat mensen weggaan bij uw organisatie omdat ze een andere uitdaging hebben gevonden. De uitdaging voor u begint dan pas; vervanging vinden, terwijl er een flink tekort is aan goed opgeleide mensen. Zeker ten tijde van crisis of grote structuurveranderingen kunt u wel een paar extra handen en hersens gebruiken.

De Foodprofessionals van Onprove springen in zodra het nodig is. Met hun kennis en brede ervaring weten zij zich naadloos aan te passen aan een nieuwe organisatie, en geven u de ruimte om de juiste persoon voor de vacature te vinden!

Lees meer Rectangle 5 Copy 62

Maak kennis met onze mensen

16-12-2021

LIVEKINDLY: Mens & Techniek werken samen aan de fabriek van de toekomst

31-03-2021

Interview Uniekaas: Uitbreiding productiecapaciteit hard nodig

14-12-2020

Klaar voor Industry 4.0 met Mens & Techniek 4.0