Quick Results Project (QRP)

Snel Resultaat met een QRP!

QRP staat voor Quick Results Project en is een succesformule waarin Onprove lastige problemen oplost voor haar klanten. Onprove zet QRP’s in als onderdeel van grotere projecten maar een QRP kan ook op zichzelf staand ingezet kan worden. De doorlooptijd van een QRP varieert van 5 tot 15 weken en is afhankelijk van complexiteit en het aantal betrokken partijen bij het project.

Een QRP stelt u in staat om in samenwerking met Onprove specifieke problemen of processen substantieel te verbeteren.

Quick Results met uw team

Het unieke aan een QRP is dat het instapniveau om mee te kunnen doen erg laag is. Dankzij de begeleiding van de ervaren Continu Verbeter Specialisten kunnen collega’s uit alle lagen van uw organisatie (met of zonder verbeter-ervaring) een steentje bijdragen aan de optimalisatie van een bedrijf. Het grote voordeel hiervan is dat het resultaat van een QRP ook het product kan worden van de medewerkers uit de productie, wat er voor zorgt dat de acceptatie drempel verlaagd wordt.

 

Weten hoe een QRP in de praktijk uitgevoerd wordt?

Hoe ziet een QRP er in de praktijk uit?

Het QRP traject bestaat uit een afwisselend traject van instructies, herkenbare praktijkvoorbeelden en verbeteropdrachten waarmee grote uitdagingen stap voor stap worden opgedeeld. Op deze manier wordt er door de vooraf samengestelde projectgroep het complete proces van het identificeren van de situatie tot aan het presenteren van de oplossing doorlopen.

Heeft u hardnekkige problemen of puzzels waar u zelf niet uit komt, zet dan een QRP in. QRP’s zijn in te zetten als verrijking van uw huidige verbeterinitiatieven, maar ook om verbeterslagen door te voeren wanneer uw bedrijf slechts hulp nodig heeft bij één of enkele specifieke problemen.

Weten of uw probleem opgelost kan worden met een QRP? neem vrijblijvend contact met ons op!