Resultaat

Resultaat van het Onprove 5 Stappenplan

U schakelt Onprove in omdat u uw resultaat wilt verbeteren. Natuurlijk garanderen  wij dat we minder kosten dan we opleveren. Om deze besparingen te behalen  helpen wij met eerst met het bouwen van de juiste Structuur, om vervolgens de Cultuur te veranderen zodat u het gewenste Resultaat behaalt.

 Structuur

U heeft een efficiënte communicatiestructuur waarin iedereen weet wat er wel en niet van hem/haar verwacht wordt. verbeteringen worden individueel of met multidisciplinaire teams opgepakt en er zijn geen langdurige obstakels of verstoringen meer.

“Eilandvorming is iets wat in de oceaan gebeurd maar niet in uw organisatie”

Structuur aanpakken Rectangle 5 Copy 62

 Cultuur

Uw medewerkers vertonen eigenaarschap en verantwoording. U heeft sterke leiders die hun teams stimuleren en motiveren. mensen zijn intrinsiek gemotiveerd om zelf naar verbeteringen in hun processen te zoeken.

“Bedrijfsblindheid is iets waar hartelijk om gelachen wordt tijdens de vrijdagmiddag borrel”

Cultuur aanpakken Rectangle 5 Copy 62

Resultaat

U heeft een saai en voorspelbaar productieproces waarin verstoringen en verliezen nog maar sporadisch voorkomen. Als ze ontstaan, wordt er direct actie ondernomen om de bron van de verstoring correctief en preventief aan te pakken. Een OEE van 85% of meer is een mooie graadmeter hiervoor.

“Alleen door de inzet van magie zou het productieproces nog efficiënter kunnen”

Resultaten bekijken Rectangle 5 Copy 62