Coaching

Elke topsporter heeft een coach die van de zijlijn af meekijkt wat goed gaat en wat niet, geeft ongezouten feedback en helpt de topsporter met het maximale resultaat te behalen in de sport die deze uitoefent.

Iedereen heeft iemand nodig om mee te spiegelen en te sparren en loopt wel eens vast op persoonlijke of zakelijke vlakken. Wie beter dan een coach die uw business kent en begrijpt om u te helpen? Wilt u ook het maximale resultaat uit uw bedrijf halen? Dan is coaching van Onprove iets voor u.

De Coach van Onprove kan u helpen op verschillende vlakken:

Change management

Verandert uw bedrijf of moet uw bedrijf veranderen en kunt u hulp gebruiken om die verandering niet alleen op papier door te voeren maar ook in gedrag, communicatie en structuur, dan kunnen we u daar mee helpen:

Change Management Rectangle 5 Copy 62

Organisatie advies

Zit u tegen een glazen plafond aan of weet u niet wat er voor nodig is om de volgende stap te kunnen nemen? Wilt u weten wat er voor nodig is om daar doorheen te breken en te kunnen innoveren en groeien? Dan kunnen we u daar mee helpen.

Organisatie advies Rectangle 5 Copy 62

Coaching management team

Voor optimale prestaties van organisaties is een sterk en goed samenwerkend directieteam en managementteam een kritische succesfactor. Maar in de praktijk blijkt dat soms behoorlijk lastig.  Want hoe hou je die gezamenlijk focus op de strategie?

Coaching management team Rectangle 5 Copy 62

Leiderschap coaching

Als manager heb je een mooie, maar ook behoorlijk pittige taak. Je balanceert tussen de werkvloer en het managementteam, moet allerlei ballen hooghouden en continu op resultaat sturen. Uw vak heeft u moeten leren maar Leiderschap is ook en vak! Wilt u de leiderschap-rugtas vullen? Onprove kan helpen.

Leiderschap coaching Rectangle 5 Copy 62

Onprove Strategiesessie

Sluiten uw missie, visie en strategie nog aan op de huidige markt en economie?

In sommige gevallen zijn missie, visie en strategie ooit eens bedacht bij de oprichting van het bedrijf en niet meer actueel. Om focus aan te brengen in de bedrijfsvoering is het belangrijk om “alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en dat begint bij het bepalen van uw identiteit. Wie bent/wilt u zijn als bedrijf? Waar bent u goed in? hoe vertaalt dat naar uw missie en visie? Best lastige vragen.

Strategiesessie Rectangle 5 Copy 62

Onprove Coaching en Interim-oplossingen

Onprove Coaching en Interim is dé oplossing voor fabrikanten die tegen ontwikkel- en coachingsvraagstukken aanlopen. Naast een goede procesoptimalisatie is de inzet van uw medewerkers bepalend voor het bereiken van een saai en voorspelbaar productieproces. Een open cultuur, goed leiderschap, ontwikkelmogelijkheden, het juiste talent op de juiste plek, het heeft allemaal te maken met goede bedrijfsvoering.

Door de inzet van ervaren coaches, die helemaal gespecialiseerd zijn op continu verbeteren binnen de foodindustrie, kunnen we u vanaf de zijlijn begeleiden of indien gewenst Interim bij u aan de slag om intensiever te begeleiden.

Hoe we dat doen…

De basis voor een succesvolle verandering ligt in de bereidheid te willen veranderen. En daar beginnen we dan ook. Met een praktische en stapsgewijze aanpak. Eenvoudig en effectief. Niet door boven u te gaan staan en u de les te lezen. Maar door naast u te gaan staan en mee te denken. Door tips, concrete adviezen en vooral door met twee voeten op de werkvloer te blijven staan.