Ons verhaal

Het verhaal van Onprove begon in 2012 toen Marc van Amersfoort startte aan zijn interim-reis om food-productieprocessen te verbeteren.

Iedere verbetering begint met “meten is weten”. Dus om goede verbeterplannen te maken en de verbetermaatregelen te borgen, is data nodig. Hiervoor ging Marc opzoek naar MES software om de zijn productiedata inzichtelijk te maken.

 

In zijn zoektocht kwam hij in contact met Marco Pauw, de eigenaar van Dualtask en ontwikkelaar van DPS – MES software. De combinatie van expertise in food productie, continu verbeteren en MES software (real-time productiedata) vormde de basis van een succesvolle verbeter formule.

Marc en Marco hadden de eerste verbeter opdrachten succesvolle afgerond en zagen de vraag naar Continu Verbeteren groeien. Dit leidde tot de oprichting van Onprove in 2014.

 

Onprove ging aan de slag door o.b.v. real time data continu verbeteringen te implementeren. Klanten werden geholpen doordat ze slimmer, met minder kosten en hogere kwaliteitsnormen konden produceren.

In de jaren daarna groeiden zowel de opdrachten als het team van Onprove, waardoor de diensten verder ontwikkeld konden worden. Ze verfijnden en schaalden hun Continu Verbeteren-programma’s, ontwikkelden aanvullende DPS Productie- en -Personeelsmodules, boden uitgebreide trainingen voor productieteams aan en breidden hun aanbod voor Leiderschapsontwikkeling uit.

In 2020 heeft Onprove machinebouwer Alumac uit Veenendaal overgenomen. De technische toevoeging kon als derde bedrijfseenheid binnen Onprove ondergebracht worden, genaamd Factory Automation.

 

Met de komst van het technische expertise kregen ze de mogelijkheid om klanten verder te helpen met digitalisering en automatisering. Zoals onder andere de integratie van machinesystemen, robotisering en automateringsvraagstukken binnen food productie processen.

Vandaag de dag staat Onprove bekend als een betrouwbare partner voor voedselproductiebedrijven.

We zijn trots op onze expertise, betrouwbaarheid en toewijding aan het koesteren van langdurige relaties. Samen met onze klanten blijven we streven naar innovatie, continue verbetering en het creëren van veerkrachtige productieprocessen voor de toekomst.

Ontdek wat Onprove voor uw bedrijf kan betekenen en maak deel uit van ons verhaal van groei en succes.