Bresc Produit Culinaires

De koelverse knoflook- en kruidenspecialist
Bresc is dé specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt.

De meest waardevolle ingrediënten worden wereldwijd geselecteerd. In Werkendam (Noord-Brabant) vindt de productie van het brede assortiment plaats; van knoflookpurees en enkelvoudige kruiden tot smaakvolle kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen. Pure smaken en verse ingrediënten, voor elke chef een must in de keuken.

Bresc helpt in de mise-en-place en de producten zijn direct te gebruiken in zowel koude als warme toepassingen. De producten van Bresc zijn koelvers en langer houdbaar. De kwaliteit blijft constant hoogwaardig. Je bespaart tijd en maakt gebruik van onderscheidende basisproducten, speciaal ontwikkeld voor de Foodservice markt.

Bresc inspireert. Het delen van kennis en advies voor de culinaire professional vinden wij belangrijk. Onze culinair adviseurs staan naast de chef in de keuken. Zo worden de meest fantastische gerechten ontwikkeld. Ook zijn wij aanwezig op beurzen en demonstraties in heel Europa. Op het inspiratieplatform zijn ruim 500 recepten beschikbaar, passend bij de laatste trends.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier