Europastry Oldenzaal

Europastry is in 1987 in Spanje opgericht en heeft in 2014 de stap gemaakt om twee vestigingen in Oldenzaal en Beuningen te openen. Op de Nederlandse markt is Europastry bekend van de lekkere croissants, donuts, cristallino brood en pizza’s.

 

Wat doet Onprove bij Europastry Oldenzaal?

In 2021 heeft Europasty Oldenzaal de hulp ingeschakeld van Onprove om een optimalisatieslag te maken. De Business Unit ‘Manufacturer Execution Systems’ van Onprove is begonnen met het implementeren van de software DPS om op drie verschillende lijnen de OEE te meten.

In de nieuwe productielijn voor Popdots gebruikt Europastry de software DPS om, naast het meten van de OEE, de procesvariabelen inzichtelijk te maken. Hierdoor kan een groot deel van de kwaliteitsmetingen gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. In samenwerking met de hardware van Gulimex, plaatst Onprove extra sensoren op de lijn zodat er meer data beschikbaar en bruikbaar wordt gemaakt.

 

Wat is het resultaat?

Op basis van de OEE-metingen is inzicht gecreëerd van de lijnprestaties. Dit geldt straks ook voor de geautomatiseerde kwaliteitsmetingen. Het voordeel hiervan is dat de kwaliteitsmetingen niet langer beïnvloedbaar zijn en dat het uiteindelijk zorgt voor een paperless werkomgeving.

 

Wat vind Europastry van Onprove?

“Onprove is een professionele speler in de markt op het gebied van Industry 4.0, Manufacturing Intelligence en Continu Verbeteren. Met DPS bieden zij een modulaire oplossing voor OEE-registratie, kwaliteitscontroles, track & Trace etc.

Onprove biedt niet alleen de oplossing maar heeft ook de expertise en ervaring om te implementeren. Binnenkort starten we het tweede DPS implementatietraject bij onze vestiging in Beuningen”.

 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier