training

Houding & Gedrag

Deelnemers van de training leren hoe ze hun ontwikkeldoel in leiderschapseffectiviteit kunnen formuleren, hoe ze verschillende leiderschapsstijlen kunnen hanteren, wat eigenaarschap en verantwoordelijkheid inhouden en hoe ze authentiek kunnen communiceren.

 

Voor wie is de training bedoelt

De training Houding & Gedrag is bedoeld voor professionals die hun leiderschapseffectiviteit willen verbeteren. De training bestaat uit zes workshops van een dagdeel waarbij de klemtoon ligt op actieve interactie, introspectie en reflectie van de deelnemers. Er worden geen typische kijk- en luistersessies gegeven, maar juist sessies met veel dialogen, groepsgesprekken en oefeningen.

 

Inhoud & Resultaat

De training Houding & Gedrag richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om effectiever te communiceren en samen te werken met anderen. Het omvat onderwerpen als non-verbale communicatie, empathie, conflictbeheersing en feedback geven en ontvangen. Door deze training te volgen, kunnen deelnemers leren hoe ze hun houding en gedrag kunnen aanpassen om beter te kunnen omgaan met verschillende situaties en mensen.

 

Voorkennis

Voorkennis is niet vereist, want de training begint met een self-assessment dat zich richt op zes belangrijke aspecten van leiderschapseffectiviteit. De deelnemers worden uitgedaagd om hun ontwikkeldoel in leiderschapseffectiviteit te formuleren en op zoek te gaan naar hun doel op verschillende niveaus. Dit wordt gedaan op basis van de logische niveaus van Bateson, waarbij de betekenis van de verschillende niveaus wordt uitgelegd en deelnemers hun eigen logische piramide kunnen opstellen.

 

De training Houding & Gedrag is onderdeel van het abonnementen portfolio.

Klik hier voor het abonnementen overzicht. Of kijk direct bij het:

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier