training

Reach truck training

Train je medewerkers om veilig te werken op rijdende machines. Bijvoorbeeld de reach truck is een belangrijke en vooral gevaarlijke machine om mee te werken. Hierdoor is het als bedrijf van belang dat er aantoonbaar en periodiek getraind wordt. Tevens is het van belang om dit aantoonbaar te maken, dit kan bijvoorbeeld met een certificaat.

 

Voor wie is de training bedoelt

Reach truck trainingen zijn geschikt voor personen die werken in een magazijn of distributiecentrum en verantwoordelijk zijn voor het besturen van een reach truck om goederen op hoogte te verplaatsen en op te slaan.

 

Inhoud & Resultaat

De reach truck training omvat een theoretisch en praktisch deel, waarbij onderwerpen zoals wet- en regelgeving, technische basiskennis, bediening, manoeuvreren, veiligheidsaspecten en bedrijfsspecifieke omgeving worden behandeld.

Na het volgen van de training zijn medewerkers bekwaam in het veilig besturen van de reach truck, wat zorgt voor een veiligere werkomgeving en minder risico op ongevallen. Het behalen van het certificaat toont aan dat medewerkers op de hoogte zijn van de vereiste kennis en bekwaam zijn in het veilig werken met de reach truck. De duur van de training is afhankelijk van de situatie en kan één of twee lesdagen duren.

 

De Reach truck training is onderdeel van het trainingsabonnement.

Klik hier voor het abonnementen overzicht. Of kijk direct op het:

 

 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier