training

Veiligheidstraining

Veiligheid in de voedingsindustrie is van cruciaal belang, aangezien het gaat om de bescherming van de gezondheid van consumenten. Daarom is het hebben van een op maat gemaakte veiligheidstraining voor jouw food productiebedrijf essentieel voor het minimaliseren van risico’s en het waarborgen van een veilige werkomgeving.

 

Voor wie de training is bedoelt

De veiligheidstrainingen in food productiebedrijven zijn gericht op alle medewerkers die betrokken zijn bij de productieprocessen en zich bewust moeten zijn van de gevaren van hun werkzaamheden en hoe ze deze kunnen vermijden om een veilige en gezonde werkomgeving te behouden.

 

Inhoud & Resultaat:

Elke bedrijfssituatie is anders en heeft daarom behoefte aan een unieke veiligheidstraining die toegespitst is op de specifieke risico’s van het bedrijf.

Tijdens deze training wordt in kaart gebracht welke risico’s er in het bedrijf aanwezig zijn en op welke manier deze het beste kunnen worden aangepakt. De inhoud van de training wordt hierop afgestemd.

Het resultaat is dat medewerkers bewust worden van de risico’s en zich bewust worden van de juiste maatregelen die getroffen moeten worden om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de veiligheid binnen het bedrijf vergroot en kan het aantal ongevallen worden teruggedrongen.

 

Voorkennis

Voor deze training is geen voorkennis of -opleiding vereist.

 

De Veiligheidstraining is onderdeel van het trainingsabonnement.

Klik hier voor het abonnementen overzicht. Of kijk direct bij het:

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier