App

Wat is het DPS-Systeem?

Om zo efficiënt mogelijk te draaien, is het cruciaal dat u de kwaliteit van uw productielijn zo goed mogelijk bewaakt. Het DPS Personeels- en productiesysteem is een ingenieus MES systeem dat realtime uw volledige productie monitort, zodat u hick-ups voorkomt, en in staat bent tijdig in te grijpen.

DPS fungeert als “de zee tussen uw applicatie eilanden”. Dit betekent concreet dat DPS met bijna alle applicatie-eilanden kan koppelen en waar nog geen eiland bestaat dit eiland kan opvangen. Hierdoor heeft u altijd een MES oplossing die naadloos op uw situatie aansluit.

DPS is een modulair systeem wat opgebouwd is uit diverse modules waarin o.a. personeelsplanning, –Personeelsbeheer, kloktijdenregistratie en opleidings en competentiebeheer gevangen zijn. Ook worden alle gegevens die u nodig heeft om uw productie te sturen direct inzichtelijk gemaakt: Denk aan Realtime OEE, Controlelijsten, Track & Trace, procesmetingen en koppelingen met bijna alle machines en softwareapplicaties die u heeft. Kortom, een uniek systeem dat u helpt om te sturen op feiten, nieuwe inzichten te krijgen en dat uw leven een stuk makkelijker maakt

Modulaire opbouw

Elk bedrijf is anders. Omdat de behoeften per bedrijf zo verschillen hebben we het DPS-systeem opgebouwd uit verschillende modules. Door de juiste modules te kiezen, zorgt u ervoor dat het systeem naadloos aansluit bij de behoefte van uw productieproces. Bovendien is het door de modulaire opbouw eenvoudig uit te breiden met nieuwe toepassingen of koppelingen.

DPS modules kunnen onderverdeeld worden in DPS Personeel en DPS Productie. Een greep uit de meest voorkomende modules vind u hieronder:

Productie suites

Met de module DPS Personeelsmanagement bent u in staat snel en adequaat te reageren op de personeelsdynamiek en uw medewerkers te geven wat ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Personeel suites

Met de module DPS Productiemanagement krijgt u Realtime inzicht in de prestaties van uw volledige lijn. Zo kunt u exact zien welke start- en stoptijden gehanteerd worden, en is het mogelijk tellingen, verbruiken, cyclustijden en redenen van stilstand bekijken.

Bezoekers module

De Bezoekersmodule moderniseert registratie, voldoet aan AVG-wetgeving...

App

De app van DPS werkt als selfservice-app voor personeelszaken. Bespaar tijd...

Weten wat DPS voor u kan betekenen?

Wil je een demo aanvragen? Of zoek je een frisse blik van een slimme en energieke analyticus (Matthijs)?

Vraag een demo aan Rectangle 5 Copy 62 Gratis advies van Matthijs Rectangle 5 Copy 62

Waarom DPS?

Dankzij het modulaire ontwerp van ons DPS-systeem hebben organisaties de vrijheid om zelf aan hun structuur te bouwen, flexibel en behoeftengericht. De veelzijdige modules verminderen aanzienlijk het aantal koppelingen tussen systemen, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de operationele efficiëntie wordt vergroot.

Gemakkelijk te bedienen

Ondanks de soms complexe materie is DPS eenvoudig te bedienen en overzichtelijk, geschikt voor elk niveau binnen de organisatie, waardoor zelfs medewerkers zonder uitgebreide technische kennis moeiteloos met het systeem kunnen werken. Standaardkoppelingen met ERP, WMS, HR en verloning minimaliseren de implementatietijd.

Continue verbetering

Wat DPS uniek maakt, is ons vriendelijke licentiesysteem. U betaalt alleen voor de modules die u aanschaft, zonder extra kosten voor gebruikers of productielijnen. Met ons programma gericht op continue verbetering behaalt u snel meetbare resultaten, wat de terugverdientijd van uw investering versnelt. Met DPS is succes gebaseerd op flexibiliteit, efficiëntie en transparantie.

Hallo! Ik ben Leroy.

Heb jij vragen of zoek je een frisse blik van een slimme en energieke analyticus? Neem dan contact met mij op

Rectangle 5 Copy 4

Leroy van der Mark

Business Developer

Bezoekers module
Rectangle 5 Copy 4