dps

Bezoekers module

De Bezoekersregistratie is een digitale oplossing voor het registreren van bezoekers in bedrijven. Het vervangt het ouderwetse papieren logboek en voldoet aan de AVG-wet, waardoor de privacy van bezoekers wordt gewaarborgd. De module is ideaal voor food productie bedrijven om de toegang van personeel en bezoekers tot de voedings-productieruimten op te volgen en om de kwaliteit en veiligheid van hun producten te waarborgen.

 

Het resultaat van de Bezoekersmodule:

  • Geen papieren logboeken meer nodig: de Bezoekersregistratie vervangt het ouderwetse papieren logboek dat nog vaak op balies te vinden is.
  • Volledig AVG-proof: met de Bezoekersregistratie worden de privacyrechten van uw bezoekers gewaarborgd en voldoet u aan de AVG-wet.
  • Eenvoudig in gebruik: de Bezoekersregistratie is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en te integreren in uw bedrijf.
  • Kostenbesparend: door het gebruik van de Bezoekersregistratie bespaart u kosten op het gebied van papier, drukwerk en personeel dat verantwoordelijk is voor de registratie van bezoekers.
  • Goede integratie met outlook

 

Waarom food productie bedrijven de Bezoekersregistratie moeten gebruiken:

Food productie bedrijven kunnen de Bezoekersregistratie gebruiken om de toegang van personeel en bezoekers tot de voedings-productieruimten op te volgen. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en veiligheid van de producten, waardoor het vertrouwen van klanten en zakenrelaties wordt versterkt. Daarnaast voldoet de Bezoekersregistratie aan de AVG-wet, waardoor de privacy van bezoekers wordt gewaarborgd. Bovendien bespaart het gebruik van de Bezoekersregistratie kosten op het gebied van papier, drukwerk en personeel dat verantwoordelijk is voor de registratie van bezoekers.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier