dps

Order Scheduler

Wat is DPS Order Scheduler?

In het ERP- of planningspakket worden automatisch verkoop- of voorraadorders gegenereerd, die dagelijks worden ingepland en als lijst van productieorders aan de werkvloer worden voorgelegd. De DPS Order Scheduler biedt de mogelijkheid om deze productieorders per productielijn gestructureerd te plannen, waardoor een betere controle over de planning ontstaat.

Resultaat van DPS Order Scheduler

  • Gestructureerde planning van productieorders per productielijn.
  • Betere controle over de planning met aandacht voor beperkingen zoals artikel-productielijncombinaties en verwerkingssnelheid.
  • Realistische productieplanning per order- /productielijn-combinatie.
  • Integratie van andere activiteiten in de planning, zoals schoonmaakwerkzaamheden, omstelwerkzaamheden en onderhoud.
  • Extra mogelijkheden in combinatie met DPS voor boekterminals op de werkvloer, zoals geïntegreerde orders, registratie van productieaantallen per order, productbladen op basis van te draaien orders, en order-specifieke kwaliteitscontroles en prestatiebeoordelingen.

Waarom DPS Order Scheduler?

De DPS Order Scheduler is een essentiële tool om productieorders per productielijn tijdig en gestructureerd in te plannen, met specifieke aandacht voor beperkingen en efficiëntie. Belangrijke kenmerken, zoals een overzichtelijke planning per lijn, inzicht in de productieplanning, betere controle over de planning, een dynamisch pakket met live wijzigingsmogelijkheden, en efficiënt papierloos werken, maken deze module onmisbaar voor het optimaliseren van productieprocessen en het waarborgen van een vlotte uitvoering op de werkvloer.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier