lean toolbox

Factory Campus

Wat is Factory Campus?

Factory Campus is de sleutel tot het definiëren, borgen en uitrollen van één uniforme Continu Verbeterwijze binnen uw organisatie, zelfs als deze verspreid is over meerdere vestigingen. Het is de oplossing een gerichte oplossing om het continu verbeterproces op consistente wijze te implementeren en kennis te waarborgen in uw gehele organisatie.

 

Voor Wie is Factory Campus Bedoeld?

Factory Campus is ideaal voor organisaties met diverse vestigingen of plants die het continu verbeterproces uniform willen implementeren. Of je nu op zoek bent naar een gestandaardiseerde aanpak voor één locatie of meerdere, Factory Campus biedt de oplossing om de Continu Verbeter basis overal op dezelfde wijze neer te zetten.

 

Wat is het Resultaat van Factory Campus?

  • Eén Uniforme Continu Verbeter Standaard: Definieer een uniforme standaard op een pilotlocatie, die vervolgens als standaard over alle vestigingen wordt uitgerold.
  • Train de Trainer Implementatie: Opleiding van een continu verbetercoördinator op de pilotlocatie, die verantwoordelijk is voor het trainen van personeel op andere vestigingen.
  • Bewaking en Advies op Strategisch Niveau: Onprove biedt bewaking, advies en sturing op strategisch niveau om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt.
  • Reductie van Out-of-Pocket-Kosten: Door een uniforme standaard te creëren en deze op basis van train-de-trainer te implementeren, worden out-of-pocket-kosten geminimaliseerd.

 

Ontdek de Voordelen van Onprove trainingen

Onprove biedt een breed assortiment aan trainingen op het gebied van o.a. Lean, leiderschap, veiligheid, en meer. Benieuwd naar welke trainingen bij jouw behoeften en doelen? Klik hier om ons trainingsaanbod te bekijken. 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier