Wilt u meer informatie?
Uiteraard kunt u voor vragen of vrijblijvend advies contact met ons opnemen via:
Tel: +31 85 06 537 57
E-mail:
Producent en verwerker van kipproducten met meer dan 100 jaar historie. Levert vers, diepvries en gegaard kipassortiment voor retail, industrie en foodservice; aandacht voor dierenwelzijn en ketenoptimalisatie. Organisatie met meerdere locaties in Nederland (en Polen) en grote verwerkingscapaciteit.
Bekijk referentieMerk voor smeersalades, pastasalades en (koude/warme) sauzen met oorsprong in 1962. Levert “homemade” stijl salades voor brood, snacks en maaltijden en is onderdeel van Signature Foods met distributie o.a. in Nederland en België. Positioneert zich op smaak en gemak in...
Bekijk referentieBusiness unit binnen Signature Foods die voor retailers complete tapasassortimenten onder private label ontwikkelt en produceert. Focus op “borrelgemak”: kant-en-klare, direct te serveren snacks en tapas, continu vernieuwd vanuit eigen keuken. Onderdeel van een bredere groep met merken als Johma,...
Bekijk referentieIconische Nederlandse bakkerij met een breed assortiment aan beschuit, knäckebröd, crackers, ontbijtkoek, muesli en koekjes. Richt zich op dagelijkse ontbijt- en tussendoorproducten, zowel klassiek als innovatief (bijv. proteïne/low-carb varianten). Productie en merkcommunicatie zijn geworteld in Twentse bakkerstraditie.
Bekijk referentieMaakt en ontwikkelt Nederlandse fingerfood-klassiekers voor retail en foodservice, zoals Kaastengels en Vlammetjes. Bekend om gemaksproducten die direct te bereiden of te serveren zijn. Sinds 2019 maakt Topking onderdeel uit van Signature Foods, maar opereert als eigen merk binnen de...
Bekijk referentieDe strategie van Yme Kuiper is herzien, de doelstellingen zijn vanuit de strategie bepaald en de tactische plannen zijn uitgetekend. Voor de opvolging van de projectvoortgang vinden maandelijkse stuurgroepen plaats. De stuurgroep bestaat uit de medewerkers van Yme Kuiper en...
Bekijk referentieHet project Mens & Techniek bij Noblesse is gestart in juni 2022. Naast de projectvoorbereiding is in de afgelopen maanden de volledige communicatiesystematiek vormgegeven en geïmplementeerd. In de verschillende lagen van de organisatie wordt er nu met prestatiesturing gewerkt. Doelstellingen...
Bekijk referentieDe samenwerking met Onprove gaat heel erg goed. We hadden de voortgang wat sneller willen hebben maar als je merkt dat je organisatie er nog niet helemaal klaar voor is, moet je in overleg afstemmen wat je eerst doet en...
Bekijk referentieAl 50 jaar komt de lekkerste mie uit het verre oosten van Nederland, bij Van der Moolen Foodgroup (VDM) vandaan. Vanuit een rijke ondernemende geschiedenis, is het in Enschede gewortelde bedrijf Van der Moolen Foodgroup inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf...
Bekijk referentieDe koelverse knoflook- en kruidenspecialist Bresc is dé specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt. De meest waardevolle ingrediënten worden wereldwijd geselecteerd. In Werkendam (Noord-Brabant) vindt de productie van het brede assortiment plaats; van knoflookpurees...
Bekijk referentie