HENRI – DE KOK VOOR DE CHEF

Samen met Henri hebben we begin 2023 het plan gemaakt om niet alleen om de productie-efficiëntie te verhogen, maar ook het proces toekomstbestendig te maken. Ons Factory Automation team heeft afgelopen zomer het mooie project opgeleverd om de capaciteit van de inpaklijn te verhogen.

 

De uitdaging

De maaltijdenlift van Henri kampte met capaciteitstekorten en frequente storingen als gevolg van de hydraulische aandrijving in combinatie met de koude omgeving. De maaltijdenlift was dus de zogeheten bottleneck van het proces, waardoor de output van de inpak lijn werd beperkt. Een mooie uitdaging voor Onprove om het totale proces te verbeteren.

Lees het hele verhaal hier.

 

Over Henri

Henri, dat is de kok voor de chef. De stabiele factor van elke koksbrigade. Henri neemt het tijdrovende werk uit handen met het uitgebreide assortiment convenience kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. De creativiteit is verder aan de chef-kok. Henri ontzord haar klanten graag. Ze zijn de helpende hand in de professionele keuken. En dat al sinds 1979.

Henri is een kei in het ‘opschalen’. Dat betekent dat ze de vertaalslag maken van koken in het klein, naar koken in het groot. Met het hele team smaakmakers maken ze culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten.

Het schaalvoordeel dat dat met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten Henri vinden. Met een koelvers, ruim assortiment standaard op voorraad, grijp je nooit mis. En dat is prettig als je iets op je menukaart zet. Daarnaast brengt Henri gemak en tijd: hij is een helpende hand in de professionele keuken.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier