Stap 5: Borging

Stap 5: Borging van de door u behaalde doelen

Borgen komt terug in alles wat we doen om er voor te zorgen dat u het resultaat van de behaalde doelen vasthoudt. In stap 5 heeft u een robuuste continu verbeterorganisatie staan die zichzelf bijstuurt. Dit wordt alleen bereikt door stap 1 tot en met 4 goed uit te voeren en hier constant op te auditen, verbeteringen in werkwijze te borgen middels éénpuntslessen en werkinstructies.

Tijdens stap 5 Borging zijn alle standaarden ingezet, en wordt er door uw team hard gewerkt om stap voor stap de doelen in uw organisatie zelfstandig te halen. In de praktijk zien we vaak dat de dynamiek van de foodindustrie betekent dat stap 5 vaak weer lijdt tot verbeterprojecten die in stap 4 beschreven worden. Het grote verschil is dat de rol van Onprove als Coach meer op de achtergrond zal zijn en zich limiteert tot het coachen van uw facilitators.

Om inzichtelijk te maken, waar nog verbeterpotentieel schuilt op het gebied van Mens, Machine en Methode , zetten we audits en scans in. Op die manier helpen we u bijsturen totdat dit niet meer nodig is. Het doel is dat uw medewerkers het continu verbeteren volledig onder de knie krijgen en houden zodat uw continu verbeterorganisatie als een huis staat zonder dat hulp van Onprove nog nodig is.