lean toolbox

Training Within Industry

Wat is TWI?

Training Within Industry (TWI) is ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Verenigde Staten. Het programma werd opgezet om snel en effectief de vaardigheden van arbeiders te verbeteren en de productie te optimaliseren, met name in tijden van oorlog. De beproefde methodologie van TWI heeft sindsdien wereldwijd erkenning gekregen en wordt met succes toegepast in diverse sectoren, waaronder productie en lean methodologie.

TWI, wordt gebruikt als trainingsprogramma dat zich richt op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis van medewerkers in de productiesector. In plaats van een one-size-fits-all aanpak, legt TWI de nadruk op specifieke taken en vereiste vaardigheden om de efficiëntie en effectiviteit van productiewerkzaamheden te verbeteren.

 

Voor Wie is TWI Bedoeld?

TWI is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij productiewerk, of je nu een doorgewinterde professional bent of net je carrière begint in de productiesector. Of je nu actief bent in de algemene productie, foodproductie of elders, TWI biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om je werk naar een hoger niveau te tillen.

 

Wat is het Resultaat van TWI?

  • Verbeterde Vaardigheden: TWI richt zich op specifieke taken, waardoor medewerkers gerichte en verbeterde vaardigheden ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Verhoogde Productiviteit: De focus op taakspecifieke training resulteert in verbeterde prestaties en verhoogde productiviteit, waardoor de algehele efficiëntie van productieprocessen wordt bevorderd.
  • Vermindering van Verspilling: Door het aanpakken van specifieke taken en het ontwikkelen van de juiste vaardigheden, draagt TWI bij aan het verminderen van verspilling en optimaliseren van workflows.
  • Positieve Impact op Productieprocessen: De combinatie van verbeterde vaardigheden, zelfvertrouwen, verhoogde productiviteit en verminderde verspilling resulteert in een positieve impact op algehele productieprocessen.
  • Bevordering van een Lean Cultuur: TWI sluit naadloos aan bij de lean methode, waardoor organisaties de principes van continu verbeteren en verspilling elimineren kunnen omarmen en implementeren.

 

Ontdek de Voordelen van TWI – Bekijk Onze Trainingen

TWI maakt deel uit van het trainingspakket van Onprove. Tijdens deze training leer je medewerkers in no-time om te toveren tot een specialist. Naast deze training, bieden wij nog vele andere trainingen aan. Klik hier om alle trainingen te bekijken.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier