training

Orange belt training

Verbreed je Lean-kennis en skills met de Orange Belt training

 

Voor wie is deze training bedoelt

De Orange Belt is een goede tussenstap tussen de niveau’s. Wanneer je wat meer diepgang wilt dan een een Yellow Belt, maar nog niet helemaal klaar bent voor de Green Belt, dan biedt de Orange Belt de middenweg. Doordat de Orange Belt training nog redelijk praktisch is ingericht, is deze voornamelijk bedoelt voor proces operators, storingsmonteurs en leden van verbeterteams.

 

Wat is het verschil tussen Lean Belt trainingen? Rectangle 5 Copy 62

 

 

Inhoud en resultaat 

Of het nu gaat om Lean management, verspillingen reduceren, value stream mapping of verbeterborden; binnen de foodindustrie draait het om Lean werken. Als je je Yellow Belt op zak hebt, ken je de begrippen. Met de Orange Belt training ga je er dieper op in en leer je verschillende toepassingsmogelijkheden. Hierdoor leer je afdelingsspecifieke problemen zo grondig mogelijk op te kunnen lossen. Deze problemen overstijgen de specifieke machineproblematiek en hierom is de extra verdiepingsslag een waardevolle toevoeging.  Na afloop van de Orange Belt training helpt de trainer een halve dag de theorie in de praktijk toe te passen.

Na het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer de Lean Six Sigma Orange Belt

 

Voorkennis 

Voor deze training is geen voorkennis of- opleiding vereist. Mocht je al in het bezit zijn van een Yellow Belt, bekijk dan de speciale overgangstraining Yellow to Orange Belt.

 

De Orange Belt training is onderdeel van het trainingsabonnement.

Klik hier voor het abonnementen overzicht. Of kijk direct bij het:

 

Verder ontwikkelen in Lean? Kijk naar de andere belt trainingen

 

 

 

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier