training

Orange to green belt

Gebruik je Orange Belt als fundament tijdens het verdiepen tot Green Belt

 

Voor wie is de training bedoelt 

Lean werken zit je inmiddels in het bloed. En nu is het moment aangebroken dat je leiding wilt gaan geven aan een verbeterteam en complexere, Afdeling overstijgende problemen gaat oplossen. Wil jij verder gaan waar je gebleven bent? Start dan op het punt waar jou Orange Belt training gestopt is en gebruik dit als fundament voor je Green Belt met de Orange to Green Belt training.

 

Wat is het verschil tussen Lean Belt trainingen? Rectangle 5 Copy 62

 

 

Inhoud en resultaat 

De Orange-to-Green Belt training is een overgangstraining waar je de eerste stappen zet om met multidisciplinaire teams, afdelingsoverschrijdende problemen aan te pakken. Je leert om vanuit een overview te denken, samen te werken met andere teams, Lean leiderschap te ontwikkelen en de aangeboden Lean-tools zo goed mogelijk te implementeren binnen je team. Aan de hand van handige tools en modellen, leer je het verbeterproces volledig zelfstandig uit te rollen.

Na het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer de Lean Six Sigma Green Belt

 

Voorkennis 

Omdat de  Orange to Green belt training een overgangstraining is, moeten deelnemers in het bezit zijn van een Orange Belt om aan deze training deel te kunnen nemen.  Je Green Belt halen zonder in het bezit te zijn van een Orange Belt is mogelijk met de Green Belt training.

 

De Orange to Green Belt training is onderdeel van het trainingsabonnement.

Klik hier voor het abonnementen overzicht. Of kijk direct bij het:

 

Verder ontwikkelen in Lean? Kijk naar de andere belt trainingen

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier