training

Training 5s (1-dagdeel)

Organiseer je afdeling met onze 5S training

 

Voor wie is de training bedoeld?

De 5S training is geschikt voor iedereen die een georganiseerde en efficiënte werkplek wil creëren. Of je nu een teamleider, supervisor, manager of medewerker bent, deze training helpt je bij het verbeteren van de werkplekorganisatie.

 

Wat houdt de training in?

Tijdens de 5S training leer je de principes en methoden van 5S, een krachtige methode binnen Continu Verbeteren. We behandelen de stappen van Scheiden, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren en Standhouden, en laten zien hoe je deze toepast om verspillingen te verminderen en een gestructureerde werkplek te creëren. Daarnaast leer je hoe je 5S kunt implementeren in de hele organisatielijn en hoe je processen kunt standaardiseren.

 

Hoe werkt 5S?

Met 5S maak je verspillingen zichtbaar en zorg je voor een vaste plek voor alles op de werkplek. Hierdoor wordt er minder gezocht, worden schades verminderd en wordt de bron van vervuiling weggenomen. Door het standaardiseren van processen voorkom je herhaling van fouten en wordt de kans op ongevallen geminimaliseerd. Bovendien vergroot 5S het gevoel van eigenaarschap voor het proces.

 

Wat is het resultaat?

Met de inzet van 5S bereik je tal van voordelen. Verspillingen worden verminderd, de werkplekefficiency verbetert, de kans op ongevallen wordt geminimaliseerd en het gevoel van eigenaarschap voor het proces wordt verhoogd. Daarnaast zorgt 5S voor een duidelijke standaard en een gestructureerde werkplek.

 

Deze training is onderdeel van het trainingsabonnement.

Klik hier voor het abonnementen overzicht. Of kijk direct bij het:

 

Verder ontwikkelen in Lean werken? Kijk naar de andere trainingen

 

Wil jij ook een georganiseerde en efficiënte werkplek creëren? Neem contact met ons op voor meer informatie en schrijf je in voor de 5S training

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier