23.10.16

Nieuwe Training OEE (1 Avond)

Nieuw bij Onprove-Campus  => Training OEE (1 Avond)
OEE staat voor Overall Equipment Effectiveness. In het Nederlands betekent dit: “Daadwerkelijke benuttingsgraad van machines”. OEE is een meetmethode die steeds vaker opgang doet binnen bedrijven waar productiviteitverhoging door efficiëntere inzet van machines belangrijk is. meet de productiviteit van een machine of een productielijn. OEE geeft de verhouding weer tussen de hoeveelheid goede producten die een machine (c.q. productielijn) aflevert en het maximaal haalbare van die machine of lijn. Met andere woorden: hoe effectief wordt er om gegaan met machines?
De volgende onderdelen worden getraind!

OEE vraagstukken zoals:

  • Gebruik ik de maximaal beschikbare tijd?
  • Produceer ik met de juiste snelheid?
  • En ook nog met de juiste kwaliteit?
  • Hoe bereken ik deze
  • Wat kan ik ermee?
  • Wat kunnen mijn collega’s ermee?
  • Hoe communiceer ik OEE?
Voor meer informatie neem contact met ons op.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier