07.05.17

Onprove genomineerd

Onprove genomineerd voor Duurzaamste Bedrijf Van Nederland

5 mei 2017 – Vorige week startte de stichting Nederland CO2 Neutraal de zoektocht naar het Duurzaamste Bedrijf Van Nederland. Het doel daarvan is mensen in bedrijven te inspireren en plezier te laten beleven aan het maken van duurzame keuzes. Een van de eerste nominaties was voor Onprove. Het Waddinxveense bedrijf dat zich richt op het verbeteren van productieprocessen in de foodindustrie maakt zich hard voor het besparen van tijd en papier. De nominatie werd gedaan vanwege de samenwerking die Onprove startte met twee Duitse bedrijven. De door Onprove ontwikkelde software maakt het mogelijk om werkorder- en productieplanningen te maken zonder het gebruik van papier. Hierdoor wordt niet alleen papier bespaard, maar ook tijd.

Duurzaamste Bedrijf Van Nederland
Er zijn diverse bedrijven bekend die zich hardmaken voor verandering, door bijvoorbeeld minder energie en grondstoffen te gebruiken of over te stappen op duurzame alternatieven. Stichting Nederland CO2 Neutraal heeft als doel gesteld om het bedrijfsleven hierbij te helpen, om samen te werken aan een schone toekomst. Dat doen zij door het organiseren van bijeenkomsten om te inspireren met de juiste sprekers en met praktische tips. Dit jaar gaan ze voor het eerst op zoek naar het Duurzaamste Bedrijf Van Nederland. Onprove is een van de eerste bekendgemaakte genomineerden. Zij starten een samenwerking met twee Duitse bedrijven die apparatuur verkopen aan fabrieken. Beide bedrijven gaan hun software aanbieden en daarmee hopen ze veel papier te besparen in Europa.

Internationaal papier besparen in productiebedrijven
Klanten van Onprove zijn mkb-bedrijven die meer uit hun productieproces willen halen. Want een productieproces dat optimaal draait, zorgt voor maximale winst en kwaliteit. Onprove helpt zijn klanten alle processen in hun bedrijf optimaal te organiseren. Met als focus het wegwerken van de (verborgen) verliezen in de foodindustrie. Naast effectiviteit is ook duurzaamheid een steeds groter speerpunt. De samenwerking met Hajek-Engineering en GPS Reisacher zorgt ervoor dat er behoorlijk bespaard kan worden op papiergebruik, dat er geen fouten worden gemaakt bij omstellingen, dat er inzicht is in de verliezen en dat allerhande CCP’s geborgd zijn. Met de DPS-software van Onprove is er geen papier meer nodig voor de werkorders en de productieplanning. De software laat klanten direct zien waar verbetering nodig is in hun bedrijfsprocessen.

Voor meer informatie over de verkiezing zie http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/.

Vestiging Veenendaal

Turbinestraat 13A

3903 LV Veenendaal


Vestiging Waddinxveen

Coenecoop 450

2741 PR Waddinxveen


Contactformulier