Ranfru

In 1990 start Gijsbert van Randwijk zijn fruitteeltbedrijf in de fraaie Mariapolder te Strijensas. De boomgaard ligt aan de rand van de Hoeksche Waard. Zijn specialisatie is de duurzame teelt van Hollandse stoofperen Gieser Wildeman en Saint Rémy.

Zes jaar later gaat Ranfru van start met de ambachtelijke bereiding van stoofperen en aanverwant fruit. Hier worden de stoofperen geschild, gestoofd en verpakt tot panklaar of serveerklaar, gekoeld stooffruit. Ook behoort de verwerking van verse stoofappels tot het dagelijkse productieproces.

Ranfru verhuist in 2000 naar de huidige stoverij in Strijen.

Zorg dat uw machines efficiënt aansluiten op uw productieproces.

 

Onprove verzorgt nu ook de technische kant van uw productieproces.

 

Ontdek meer Rectangle 5 Copy 62

Cookie melding

Deze website maakt gebruik van cookies.
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.