Meten is weten

Stuurcijfers zijn dé sleutel om uw bedrijf naar een hoger prestatieniveau te brengen. Deze stuurcijfers geven u exact inzicht in uw prestaties en verliezen, en de mogelijkheid om op basis van uw analyses te sturen op feiten in plaats van op buikgevoel.

DPS-systeem

DPS fungeert als “de zee tussen uw applicatie-eilanden”. Met het Modulaire Personeels- en productiesysteem DPS heeft u binnen een handomdraai de juiste data en stuurcijfers helder en overzichtelijk op uw scherm.

 

Lees meer Rectangle 5 Copy 62

Wat is MES?

DPS is een zogenaamd Manufacturing Execution System (MES), een informatiesysteem voor het monitoren en aansturen van productieprocessen met een continu karakter. Een goed MES brengt uw data naar de werkvloer

Lees meer Rectangle 5 Copy 62

 

Om adequaat te kunnen sturen is realtime data nodig!

Productie draaien betekent keihard werken. Je draait uren, zorgt dat je productie goed op de rit staat en bent continu alert zodat kwaliteit en veiligheid geborgd zijn. En juist als je denkt alles voor elkaar te hebben, poppen ze in een keer op: Technische storingen zonder aanwijsbare oorzaak, productieproblemen en communicatie-issues. Pittige problemen met een duidelijke oplossing; de inzet van realtime-data kan je redden.

Lees meer Rectangle 5 Copy 62

Bekijk al onze casussen met DPS

Analoog meten

Om helder te krijgen waar de knelpunten in uw productieproces zitten zult u uw productiedata inzichtelijk moeten maken. Samen kunnen we met Excel en invulformulieren uw productie-efficiëntie inzichtelijk maken.

Meer lezen Rectangle 5 Copy 62

Shopfloor Control

Op welke lijn draait welke order, en hoeveel moet er nog worden geproduceerd? Blijven deze uren binnen budget? Kortom, u wilt exact weten wat er op dit moment op de werkvloer gebeurt.

Meer lezen Rectangle 5 Copy 62

14-03-2022

Samenwerking Onprove en Gullimex basis voor verdere digitalisering productieprocessen

08-12-2021

DNV constateert dat 80% van de Recalls in de voedselketen te maken hebben met foutieve etikettering.

06-07-2021

Smartbakery & DPS NxT: Door intelligente lijnbesturing naar topkwaliteit in bakken